Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (87/97) > >>

challenbeen:
Pa zasto bi čistio karb? Promjeni crijeva od dovoda goriva i očisti rezervar...

matija84m:
I ubaci filter goriva

Gilera_50:
Ovo više stvarno nema smisla, ovaj će me skuter izluditi totalno, u petak je išao normalno bez problema, danas krenem sa njim ajde upalim ga isprve sve normalno, istjeram vani, radi u leru, po zvuku čujem da mi nije to to kao inače, i radio je jedno 2min, i ugasi se samo, i neće da upali i neće, dignem čok, javi se, upali na kurblu odma nakon toga, radi u leru malo, dam mu gasa samo se ugasi, upalim ga ponovno pod čokom, spustim čok dam gasa isto se desi, samo se ugasi
Jel moguće da ga zeza pickup, ili namotaji a da pokazuju otpore u normalnoj vrijednosti, ja stvarno više nemam ideju odakle da krenem, ne mogu bacati pare mijenjajući pola skutera sa novim dijelovima a da na kraju opet ne bude to to....
Karburator nije sigurno se mogao zaprljati tako brzo, nakon jedne vožnje, nema mi smisla više ništa...

gavranpero:
Pa ako pali pod čokom, to nikako nema veze sa strujom. Standardna provjera je da li ti je svjećica suva ili mokra nakon pokušaja da upališ.

Gilera_50:
Svjećica mokra, stavio novu i dalje ništa, pokušavao ograničiti ulaz u airbox i dalje ništa, ne pali nikako, iako upali, javi se malo i samo ugasi, objavim večeras video svjećice kako iskri i kad je upalio pod čokom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju