Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Zacvikani:
KOga briga za tvoju u ovoj temi.
Njegova 20.travnja imala 21 662 kilometra. Jos 80 000 su trebali voziti lageri i radilica minimalno.
Gilera_50:
Evo snimio sam kako se cuje. Skuter se moze voziti, maloprije sam ga vozio ide sve normalno radi, samo eto taj zvuk se primjeti. Od rezonancije auspuha se i ne cuje pa je tad ok al kad pustim gas onda cujem.
aragonY:
O da, definitivno lezajevi..
dario007:
Moja preporuka je da se ne vozis sa takvim lezajem,jer ce ae prije ili kasnije raspasti,a to za sobom povlaci puno veci trosak.
Vidi sa Aragonyem ili Dinom jel ti mogu sklopiti blok,do ZG-a ti se ne isplati voziti jer je skuplja pita od tepsije onda...
Gilera_50:
Cuo sam se sa clanom Dino73n, al mislim da cu to opet uzeti rastavit i fino bez zivciranja ali drugom metodom.
Planiram radilicu staviti opet u zamrzivac a lezajeve grijati u ulju, pa cu lezajeve nabaciti na radilicu i to opet u zamrzivac. Nakon toga cu hladnu radilicu staviti u zagrijani mali blok, pa cu onda to opet u zamrzivac i onda nakon toga to sve skupa u zagrijani blok. Mislim da bezbolniji ne može i sigurnije, a sada cu dobro dobro ugrijati blokove, valjda im ne može ništa biti ako su zagrijani i malo vise.
Posto sam nove osigurace klipa sada stavio jel ih smijem ponovo vratiti?
Iglicasti je također novi, vodenu necu dirati i ona je nova. Znači ostaju mi samo lezajevi i semerinzi. Ne znam mogu li ove semeringe Polini viton opet iskoristiti, tj mogu li se izbiti oni nazad? Onaj kod magneta sam idealno stavio a ovaj kod variomata malo mi je presao unutra al nije vjerojatno preduboko otisao. Sve savjete slusam, ovaj put idemo pametnije i smirenije. :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju