Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Tomi_ZG:
Ti imaš serijsku centralnu,a on ljubičastu koja je mekša,ja imam isti setup ko on,multivar,5.5g,ljubičasti feder,dugi tt,okretaji kroz ubrzanje 9200-9400 di mi se pokazao najjači,preko toga ne valja,ispod 9k isto ne valja,ide on ima dobar powerband al nije to to
Gilera_50:
Jest i u mene je 9200k do 9400 nisam znao napisat koliko je to kad prede 9k posto me jebu one crtice na satu pa ne kuzim nikaj,odlicno ide skut,ni bas se osjeti kad pukne rezonanciju spuh kako se fino oglasava pogotovo nocu ili kad sam sa frendom koji ima zx i kad skupa dodamo gas pa to je milina slusat
dario007:
Pa i on je imao sve serijala pa je ganjao 4.8 rolice...
Dobro,nebitno je to kad se svaka masina razlikuje,koliko vam recimo vrti na max brzini ako ste pratili?
Evo ovo vam je ubrzanje sa 5.1 rolicama na krajnjoj izvrti 9750 i to je po satu 103,gps 82-3km/h,na videu mozete primjetiti da blago prevrtava na startu,sa 5.3 je jedno 200-300 okretaja manje kroz ubrzanje...
Tomi_ZG:
Nama se na krajnjoj vrti isto ko i kroz ubrzanje jer imamo multivar,on počne razvrtavat tek na 90 po gps-u,dok serijski već na 70
Gilera_50:
Veceras se vozalo nakon sklapanja nrg-a i vozanje nrga nakon stanke od 3mjeseca,cim smo krenuli 500m od kuce nam je stao nrg,znaci ugasio se u voznji ,pola sata smo se mucili oko njega,nijr htio upaliti,i onda skontamo da nam je popio 1.5l goriva jer smo ga bili vozali pod cokom nekih 10min i onda smo otisli nalit gorivo u bocu i odma cim smo salili gorivo motor pali na 3 kurblanje i tu sreci nema kraja jer smo mislili da je opet otisao u k,pa su se meni na runneru poceli cudni zvukovi pojavljivat kad dodam gas i kad radi na leru,i onda skontam da je blatobran koji sam stavio danas i on nije dobro zasarafljen ili se od vibracija odsarafio i onda sam skuzio da cim motor zavibrira da on pocne klokotat,jucer i danas mi se jedanput desilo da kad dodam gas da citav prednji kraj zavibrira ,do cega je to ? Jel ozbiljno?
Smrzli smo se ko pi*** jer je bilo 7stupnjeva i noc pa evo par slikica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju