Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (48/97) > >>

Gilera_50:

--- Citat: matija84m - 27 Travanj, 2020, 20:57:43 ---Za pravu boju je potreban malo duzi period recimo 3-4 kilometra opalis pa stanes i onda vidis boju.

--- Kraj citata ---
Nemam ja toliko ravnice koliko za to treba hahaha

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

matija84m:
Nemora bit ravnica, bitno da je pun gas, dobit ce boju i po zavojima :icon_thumright:

Gilera_50:
Prije par dana idem oprati filter zraka, i ajd operem ga u mjesavini jer je bio prljav i namocim ocijedim i vratim na skuter. I dalje sve normalno radi al sad mi se pojavilo trokiranje na 1/4 gasa. Jel moguce to zbog toga što sam filter cistio i impregnirao? Da napomenem do tada skuter nije trokirao na toliko gasa. Evo slika i svjecice. Da probam isturpijati klipic? Ili da ostavim kako je?

TopPerfomance4:
Pa inače se taj klipič 30 izturpija po onoj oznaci što je na njemu jer voli troksat do pola gasa

Gilera_50:

--- Citat: TopPerfomance4 - 06 Svibanj, 2020, 00:34:18 ---Pa inače se taj klipič 30 izturpija po onoj oznaci što je na njemu jer voli troksat do pola gasa

--- Kraj citata ---
Jos ja vidim svi kazu trokira, a meni eto nije dok nisam filter ocistio, sad se pojavilo i izgleda cu morati to poturpijati, jer me zivcira kad trebas do pola gasa on trokira i ne ide kako treba. Znaci on samo osiromasi do pola gasa, puni gas ne mijenja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju