Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (44/97) > >>

dario007:
Prije nego krenes mijenjati rolice postelaj si karburaciju do kraja,vrtit ce on jace kad ga postelas.Meni je drevo i leovince bio na 9gr,sa 8.65.gr je vrtio 8800rpm.Kasnije sam sa 7.7gr imao 9400rpm.

Jesi preradio poklopac airboxa?

aragonY:
Da, definitivno prvo smjesu sredi pa onda prenos. I uvijek radi jedno po jedno, ako kombiniras 2 ili 3 stavke odjednom moze se desiti da skuter ide isto ili losije a ti ne znas koja od te 3 stavke je valjala a koja nije jer jedna moze popraviti stanje a druga ga pogorsati..

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 23 Travanj, 2020, 21:08:22 ---Prije nego krenes mijenjati rolice postelaj si karburaciju do kraja,vrtit ce on jace kad ga postelas.Meni je drevo i leovince bio na 9gr,sa 8.65.gr je vrtio 8800rpm.Kasnije sam sa 7.7gr imao 9400rpm.

Jesi preradio poklopac airboxa?

--- Kraj citata ---
Jel smijem dva broja manju diznu staviti s obzirom na boju na ovoj sad?
Jesam preradio sam, ulaz je 19mm,i poklopac sam odrezao onako kako si ti uslikao.

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

Gilera_50:

--- Citat: aragonY - 23 Travanj, 2020, 21:13:33 ---Da, definitivno prvo smjesu sredi pa onda prenos. I uvijek radi jedno po jedno, ako kombiniras 2 ili 3 stavke odjednom moze se desiti da skuter ide isto ili losije a ti ne znas koja od te 3 stavke je valjala a koja nije jer jedna moze popraviti stanje a druga ga pogorsati..

--- Kraj citata ---
Sutra se bacam u detaljnije stelovanje karba, ovo je bilo ono otprilike dok je razrada, jer sam saraf stelovao na razradi u leru (da brzo spusta okretaje, i da najtvrde radi)

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

aragonY:
Ma smijes slobodno 2 broja manju diznu nece mu nista biti  ;D samo svjecicu provjeris nakon toga i sve super. Kada je prevelika dizna motor se teze razvrtava odnosno nema 100% snagu na vecim brzinama.  Ja sam se spustao na 75 ali nisam nikakvu razliku u odnosu na 78 primjetio tako  sam se vratio na 78, bolje da bude malo bogatiji nego da fali čorbe pa da se previse grije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju