Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
di.ky.73:
Malossi sport i dr evo su skoro isti cilindri :icon_thumright:
dado_mhr:
--- Citat: di.ky.73 - 21 Travanj, 2020, 23:46:06 ---Malossi sport i dr evo su skoro isti cilindri :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dr Evo = top p Trophy
dacerovs:
--- Citat: dado_mhr - 22 Travanj, 2020, 00:00:25 ---
--- Citat: di.ky.73 - 21 Travanj, 2020, 23:46:06 ---Malossi sport i dr evo su skoro isti cilindri :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dr Evo = top p Trophy
--- Kraj citata ---
Ma mislio je po jacini da su skoro isti, Drevo je malo jaci od Sporta koji je orjentiran da bolje radi na nizim okretajima te shodno tome nema potrebe stavljat jaci spuh sve dok ne poturpijas cilindar, onda ide skoro ko Replica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dado_mhr:
--- Citat: dacerovs - 22 Travanj, 2020, 00:03:06 ---
--- Citat: dado_mhr - 22 Travanj, 2020, 00:00:25 ---
--- Kraj citata ---
Dr Evo = top p Trophy
--- Kraj citata ---
Ma mislio je po jacini da su skoro isti, Drevo je malo jaci od Sporta koji je orjentiran da bolje radi na nizim okretajima te shodno tome nema potrebe stavljat jaci spuh sve dok ne poturpijas cilindar, onda ide skoro ko Replica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
pardon, istina trophy/dr evo na mini krasno radi osobno vozen na nardu, imao sam i malossi base na zx.u od dolje je vukao mrvu bolje od trophy-a
Gilera_50:
Prešao 40km razrade, izvadio svjecicu čisto da vidim kakvo je stanje. Vecinom sam vozio izmedu 7k i 9k obrtaja, nekad dodam na tren puni gas.
Zvuk TT-a mi se mnogo promijenio, vise nema tu dubinu zvuka nekako na tim obrtajima.
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju