Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
aragonY:
I ja sam isto toliko prosirio. Nek diše kad vec ima mjesta ;D
Bitno je da je ulaz u airbox 19mm a ta pregrada je dodatna restrikcija inije toliko ni potrebna. Sto se tice ovog sa lulicom. probaj naci nesto drugo da je malo duze jer ti se ovako usis cuje glasnije (podsjeca na gljivu). Kada stavis malo duzu cijev (nekih 10cm ili mrvicu manje, ne valja ni predugo) shvatiti ces o cemu pricam..
Gilera_50:
--- Citat: aragonY - 21 Travanj, 2020, 12:54:06 ---I ja sam isto toliko prosirio. Nek diše kad vec ima mjesta ;D
Bitno je da je ulaz u airbox 19mm a ta pregrada je dodatna restrikcija inije toliko ni potrebna. Sto se tice ovog sa lulicom. probaj naci nesto drugo da je malo duze jer ti se ovako usis cuje glasnije (podsjeca na gljivu). Kada stavis malo duzu cijev (nekih 10cm ili mrvicu manje, ne valja ni predugo) shvatiti ces o cemu pricam..
--- Kraj citata ---
Dobro onda cu proširiti toliko, vidjet cemo koliko ce se čuti, iako je meni draze da je bucniji :headbang:
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Gilera_50:
U toku je 3 po redu razrada u leru
Sutra je u planu voznja
Kapa mi ulje na spoju cilindra i auspuha, morat cu dihtung staviti
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
aragonY:
Ne treba ti dihtung nego moras fino ocistiti (osmirglati) dodirna mjesta cilindra i auspuha. Nakon toga odmastis i stavis vrlo vrlo tanki sloj temperaturnog silikona ili ti ga diht mase i sklopis. Ne smije pustiti nakon tog tretmana, zagarantovano. A i na piaggio ti ne ide dihtung jer grana pocinje konusom koji nalijeze na kontra konus na cilindru..
dario007:
Kak nebi bilo balavo kad 3 dana na leru radi?
Daj se vozi,cilindar se ne razrađuje na leru...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju