Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Gilera_50:
--- Citat: aragonY - 24 Ožujak, 2017, 21:43:34 ---Ako si pitao Beganovica onda nista cudno. Oni su vecinom orijentirani na trgovinu autima a pored toga prodaju dijelove za skutere, znaju par osnovnih stvari i pored dijelova koje oni imaju na stanju za njih ne postoje nikakvi drugi, licno se uvjerio tako sto sam ih zvao par puta i pricao sa njihovim radnicima.
Obrati se Stanku, ne znam da se iko zalio na njega, momak je iskusan i korektan. Zaboravio sam odakle si ono ti?
--- Kraj citata ---
Uzimao sam od Stanka pick up za frenda,sto jest jest covjek je korektan samo je problem njega dobit na piku jer je covjek prezauzet,da pitao sam Beganovica i stvarno nemaju pojma za neke dijelove.
aragonY:
Tesko da ce ti odgovoriti na poruku, imas broj telefona u oglasima pa nazoves, na mobitel je uvijek dostupan ;D ili ako nije on javiti ce se brat Stefan. Uglavnom sta god ti treba samo nazovi..
Gilera_50:
Evo skuter ima 17tkm prijeđenih i kusur,skuter ide,pali vozi.
Danas namontiran ručni čok i reko ajd da vidim boju svjecice na punom gasu,i evo slika svjecice nakon 500m punog gasa
Naime vjerojatno je svijetlija zbog tog sto el. čok nije bio skroz zatvoren i tako da je dobivao dodatno gorivo preko njega i sad kako je ručni čok stavljen ne dobiva goriva dodatnog jer je zatvoren full.
Gilera_50:
Dobro večer, dugo sam bio neaktivan pa evo pomalo se vraćam.
Runner jos uvijek sluša samo neki sitni problema ima naime paljenje me zeza.
Skuter upali iz prve i cim dodam gas on samo uradi booo i par taktova uradi i ugasi se i onda poslije toga upali nakon dugo kurblanja, cini mi se kao da mu vrati gorivo. Pa eto svaka pomoc bi dobro dosla, u planu mi je sljedećih dana zamijenit ulje u getribi, antifriz, prosli tjedan je stavljen original novi remen, eto uglavnom pomalo..
Evo i slika svjecice stani kreni režim.
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Prebi:
Provjeri da ne vuce falsi zrak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju