Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Dax:
--- Citat: Gilera_50 - 23 Ožujak, 2017, 21:05:24 ---
--- Citat: Dax - 23 Ožujak, 2017, 21:04:08 ---
--- Citat: Gilera_50 - 23 Ožujak, 2017, 20:06:11 ---
--- Citat: Dax - 23 Ožujak, 2017, 19:46:55 ---Cek ......cek malo
To je boja svjecice dok ti je prirubnica bila popucana ili dok si stavio novu?????
Jer ako je to prije onda nista ne diraj nego promjeni prirubnicu pa onda vidi na full gasu
Jer vukao je fals zrak pa je zato svjecica svjetlija!
Mislim da ce biti sve ok kad promjenis prirubnicu
--- Kraj citata ---
Ma nisam jos prirubnicu ni kupio,to je trenutno sa njom ,nego zanima me ova potrosnja goriva znaci presao sam oko 55km od kad sam nalio do cepa i vec je pola rezervoara potrosio wtf
--- Kraj citata ---
Zato ti i je svjecica takva,vuce fals zrak na prirubnici,imas viska zraka u smjesi
--- Kraj citata ---
Jel se smije vozat skuter dok to ne promijenim ?
--- Kraj citata ---
Pa nije nas preporucljivo jer ti je smjesa malo siromasna
Ma priribmica ti kosta oko 17km
Kad ju mjenjas sve to poskidaj,ocisti karb i sve oko njega
Tomi_ZG:
Ovaj šaraf na prirubnici ti nije običan torx nego tamper torx,nastavak mora imat rupicu u sredini,to kad sineš stavi imbuse
A kaj se tiče potrošnje i mene je ubila odjednom i ne pada,neki dan sam izmjerio 6 litara na 100,a nije do čoka,vidim da ne curi,a kroz diznu 62 sumnjam da može proć ta benga,jedino ak mi baca đubre kroz vakum pa u blok al to nemrem u radu ispitat
Corector:
Eto ti sad na, kad nisi dirao u karb 4 godine sad ce ti sve to doci na naplatu. Ne gine ti pola godine intezivnog svakodnevnog stelanja karba i pripremi 100€ za dijelove da se to napravi kako spada.
Dax:
Ma drzi ga na full gasu zadnjih par dana pa se sad cudi,valjda je tek sada otkrio prave cari zx-a i multivara,vjerovatno ga je do sada razrađivao ;D :D
Kazu da je prvih 50tk najteze,poslje ide sve ko po loju
Tomi_ZG:
Kaj se tiče potrošnje,mogući problem pa probaj ak ćeš rastavljat jer ja trenutno nemam vremena,uglavnom Zvonkec je ovo potvrdio jer je i njega to jebalo,usisne lamele nisu dihtale kak spada,treba ih skinut i povuć ustima zrak i ne smije luftat ni malo,malo čudno al eto ak veli da je tak ja mu vjerujem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju