Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
RunnerSukosan:
Nebi ti skodilo to ocistit malo :icon_thumright: Prirubnica je za zamjenu ,a svjecica nije ideala.. Dignu iglu za zub il 2 pa vidi.
Koji ti je ovo otvor i nakon koliko m?
Gilera_50:
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Ožujak, 2017, 18:07:53 ---Nebi ti skodilo to ocistit malo :icon_thumright: Prirubnica je za zamjenu ,a svjecica nije ideala.. Dignu iglu za zub il 2 pa vidi.
Koji ti je ovo otvor i nakon koliko m?
--- Kraj citata ---
Nije ovo na ful gasu da napomenem,ovo je stani kreni bilo,sutra cu na punom gasu uslikat pa stavim,,nez zasto ali primjetio sam i da mi skuter puno trosi al nez zbog cega jer ne pusta nigdje i nista nisam dirao,svjecicu kad sam izvadio bila je masna i ispod svjecice na cilindru ima masnoce povrsinski.
Dax:
Ajde vidi na full gasu,jer ako je ovo kreni stani,na full gasu ce biti jos bljeđa,sto znaci da ces morat ne za 2broja vecu diznu nego i mozda vise ili probaj samo iglu dici za zub
Gilera_50:
--- Citat: Dax - 23 Ožujak, 2017, 19:19:24 ---Ajde vidi na full gasu,jer ako je ovo kreni stani,na full gasu ce biti jos bljeđa,sto znaci da ces morat ne za 2broja vecu diznu nego i mozda vise ili probaj samo iglu dici za zub
--- Kraj citata ---
Sad je dizna 64,nez sto bih isao na vecu kad je ta optimalna za moj setup
Dax:
Cek ......cek malo
To je boja svjecice dok ti je prirubnica bila popucana ili dok si stavio novu?????
Jer ako je to prije onda nista ne diraj nego promjeni prirubnicu pa onda vidi na full gasu
Jer vukao je fals zrak pa je zato svjecica svjetlija!
Mislim da ce biti sve ok kad promjenis prirubnicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju