Tehnički kutak > Tuning skutera
Typhoon 70 malossi
typhoon47:
Pozdrav ekipa! dakle dobio sam korišteni malossi sport kit 70ccm. Stavit ću ga na typhoona koji je ostao bez ulja i zaribao. Ali unatoč tome pali i vozi kao da ništa nije bilo. Na njemu je serijski variomat, karburator serijski phva12, serijski auspuh. Zanima me mogu li samo staviti veću diznu i voziti s tim, i moram li mijenjati auspuh. Ne treba mi da skuter bude nafriziran. Samo da lakše povlači uzbrdice. Hvala :headbang:
RunnerSukosan:
--- Citat: typhoon47 - 15 Rujan, 2016, 21:52:43 ---Pozdrav ekipa! dakle dobio sam korišteni malossi sport kit 70ccm. Stavit ću ga na typhoona koji je ostao bez ulja i zaribao. Ali unatoč tome pali i vozi kao da ništa nije bilo. Na njemu je serijski variomat, karburator serijski phva12, serijski auspuh. Zanima me mogu li samo staviti veću diznu i voziti s tim, i moram li mijenjati auspuh. Ne treba mi da skuter bude nafriziran. Samo da lakše povlači uzbrdice. Hvala :headbang:
--- Kraj citata ---
Sve se moze, al pitanje je koliko je to dobro...
Bilo bi preporucljivo uzet 17.5 karb i aftermarket variomat.. Ako je spuh sc08 mislim da bi on to.mogao gurat ili nesto tipa lv toruring i gianelli go jer nisu upadljivi a daju solidne performanse.
Tomi_ZG:
S 12 karbom će i taj malossi brzo cvikat
Ne treba ti friziran skuter,a stavljaš kit,a kaj je to nego friziranje,ili složi kak spada ili vozi serijalu
kos7:
ak si vec dobio kit, prodaj ga i kupi spuh i aftermarket vario, ici ce ti bolje, a bit ce ti jeftinije nego shema sa kitom
typhoon47:
Koliko bi to moglo na serijskoj radilici trajat? Mašina ima cca 20000km..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju