Tehnički kutak > Garaža

Piaggio ZIP SP 2

<< < (7/12) > >>

ditek:
Evo ovako ja sam čačko po zipovoj getribi.. imam 13/46 primar i 15/48 sekundar i s tom kombinacijom ide 117 gps-a.. tako da ti nis ne diraj i ne stavljaj nis duze jer netreba  :icon_thumright:

Ja cak razmisljam skratit getribu 13% ugradnjom 13/48 sekundara od runnera

Shokre.:

--- Citat: ditek - 18 Rujan, 2016, 23:33:40 ---Evo ovako ja sam čačko po zipovoj getribi.. imam 13/46 primar i 15/48 sekundar i s tom kombinacijom ide 117 gps-a.. tako da ti nis ne diraj i ne stavljaj nis duze jer netreba  :icon_thumright:

Ja cak razmisljam skratit getribu 13% ugradnjom 13/48 sekundara od runnera

--- Kraj citata ---

Sa runnerovom komplet getribom ces imati 13.06:1 omjer prenosa naspram zipovih orginalnih 10.5 :1
Mani se cini da je to blize 25% nego 13 :)

ditek:
Znam znam, ali sad je vec skracena zbog primara 13 zubi.. neznam jel to netko prije mene kemijo ali to je sad unutra..
probat cu danas ubacit komplet kratki prijenos pa vidit kak ce to ic  ;D

Corector:
uuu to je velika razlika u getribama, inace su omjeri znali biti po 1:13 i 1:12 LC i AC sto ti dodje po 1 zub...  117kmh gpsa je ludinica :D

ajde bas me zanima, kvacilo bi moralo momentalno gristi i izuvati ce u startu, a krajnja bi trebala biti oko 100kmh gpsa, jer bi se mogao jos vise razvrtiti nego sa duzom getribom.

ditek:
Evo isprobana je ta kratka kombinacija i nista ekstra.. krajnja je prek 100 opet, mislim jedno 105 uz prevrtavanje.. cim s mjesta jaci ali ostalo bezveze cini mi se da losije ide s tom kratkom cak kroz ubrzanje  :dontknow:

Vracena serijska getriba, tak ce i ostat  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju