Općenito > Maxiskuteri
Kymco Grand dink 250
Tomi_ZG:
Samo sam tebe čekao sa službenim Krmko cjenikom dijelova :toothy12:
Bolje uzet piaggia,dobar je i Krmko al kad vidim da remen košta soma kuna :nono:
vladoe46:
Imao sam kymcko grand dink 250,kupio ga novog 2004 presao s njim 30000km nikad nikakvih problema sam mjenjao svjecicu i ulje,jednom remen i valjke udoban i pouzdan lijepo se vozi dobro ide.Dijelove sam tada uzimao u Trogiru je bio zastupnik za kymcko i malo su skuplji od ostalih cini mi se remen da je tad bio oko 500kn al sad mozes mislim sve narucit internetom.Tesko ga je prodat jer ljudi misle da je kinesko smece al skuter je po meni extra!
zmise:
Hvala svima
Slično sam i mislio, x9 je lako dostupan a kymco kažu dosta pouzdan... Za prodaju me nije briga jer ga ne mislim prodavati nego voziti nekoliko godina inače cijena bi mi bila oko 5000 kn za motor sa 15000 km što smatram povoljnom kupnjom a vi?
JogFromYamaha:
povoljna kupnja ako je motor u dobrom stanju
motor se kupuje po stanju ne po starosti i kilometrazi
ivano_007:
--- Citat: vladoe46 - 14 Rujan, 2016, 21:04:29 ---Dijelove sam tada uzimao u Trogiru je bio zastupnik za kymcko i malo su skuplji od ostalih cini mi se
--- Kraj citata ---
Taj je meštar prevara, mislim da je sad zatvorio :icon_thumright:
--- Citat: Tomi_ZG - 14 Rujan, 2016, 20:02:10 ---Samo sam tebe čekao sa službenim Krmko cjenikom dijelova :toothy12:
--- Kraj citata ---
Mislim boli mene briga, ja se nešto i kužim pa sam sredim ako ima problema (al u zadnje vrijeme je pali-vozi šta je je). Al recimo prije 6 godine kad sam ga uzeo i kad nije palio, a meštar neće da uzme, a ti ne znaš. Možeš plakat kraj njega ;D
Najviše od sviju gadim Kymca, a imam 2 u garaži (Venoxa i B&W), ispada da sam ja još luđi. Nikako se maknit od njih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju