Ostalo > Razne offtopic teme :)
Protis d.o.o. lopovi
anabellas:
--- Citat: Patr1k747 - 13 Rujan, 2016, 21:20:22 ---pretpostavljam z333 ? ili cak z533 ?
--- Kraj citata ---
333 smeca nad smecem , nije ni cudo da su svi na akciji , trafo na oba nevalja
uzo dns koristene al ko nove creative inspire p5800 5.1 za upola manje para nis ne zuji...
Sandman:
Aj bar si pare izvukao...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
anabellas:
--- Citat: Sandman - 14 Rujan, 2016, 22:43:21 ---Aj bar si pare izvukao...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
--- Kraj citata ---
I bogatiji za iskustvo, nisam znao da po zakonu nemas garanciju ako uzmes robu s mehanickim ostecenjem i ne skuzis to odma u ducanu , samo si online kupnjom zasticen..
Normalno velke tvrtke se nebi ciganile ko protis i pokusavale ti podmetnut jer drze do kulture.
Jos jedna zanimljiva cinjenica , kad mi je sef reko vi ste krivi kaj niste u ducanu sve pregledali, kad sam dobio reklamaciju sam im raspakiro zvucnike preko 2 blagajne pa me zamolio prodavac ako mogu samo malo pomaknut da dode drugi kupac, kazem mu ja a cujte mali vam je ducan kaj da radim , a veli lik "nije ducan namjenjen za otvaranje proizvoda"
na sto je dobio odgovor da im je dobra fora da nije namjenjen za otvorit proizvod al ak ga ne otvoris podvale ti g#vn% pa nemas garancije..
dobro proucite svoja prava jer oni znaju zakon samo ako ide njima u korist
seronje :toothy12:
Sent from my NOA_VIVOse using Tapatalk
balki:
Jbatga- radim za "druge stranu" i mogu rec da se i podosta kupaca da svrstat u tu kategoriju- osobito onih koji razbiju displej ili namoce uredjaj ::)
Poznavanje Zakona o zastiti potrosaca i segment Zakona o obveznim odnosima polako spadaju u obavezno stivo 8)
anabellas:
--- Citat: balki - 15 Rujan, 2016, 13:06:46 ---Jbatga- radim za "druge stranu" i mogu rec da se i podosta kupaca da svrstat u tu kategoriju- osobito onih koji razbiju displej ili namoce uredjaj ::)
Poznavanje Zakona o zastiti potrosaca i segment Zakona o obveznim odnosima polako spadaju u obavezno stivo 8)
--- Kraj citata ---
ima i svakakvih kupaca , al ja ne spadam u "takve" nego jos naletim na pokvarene prodavace , čari balkana :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju