Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian - variomat

<< < (2/2)

dinko1981:
Probaj polovni ili cak novi original, evo na jednom ima 11 a na drugom 8 tisuca i nema nikakvih problema sa variom, cak su i rolice tvornicke. Mislim da nema smisla ni potrebe za nekim skupim dijelovima u tom motoricu

aragonY:

--- Citat: BATINA - 13 Rujan, 2016, 08:15:20 ---Akocu i uzimat kit to ce bit onajBig bore 90 ccm sve u kompletu sa sportskom bregastom i odma onaj 24 mm karburator kit vec ustelan..

Da uzmem ovaj vario sa federom i tim rolicama ili bez ?

--- Kraj citata ---

Ah koji planovi covjece  :laughing7:  nije ti to tako jednostavno sinko moj  :binkybaby:

skoda90:
Jasta da nije.slozi najjeftiniji 72cc i vozi se bez brige a opet je velika razlika sa serijalom

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
imaš i kopije malosi variomata, BGM Supertune, Naraku racing nešto neznam mu zadnje ime, ima brdo tih variomata koji su dobri. ja na svojoj batini imam naraku, a bogami i na apriliji već nekolko tisuča km naraku vario i nebi ga mjenjo ni za jedan drugi poznate marke

BATINA:
Nije mi zao novaca ako cu dobit na performansama, ovaj cilindar i klip mi steta micat jer motor ima tek 4300 km
A trenutno sa ovim variomatom koji malo radi dobro, malo ne mu treba cca 10 secc do 60 a iza 60 sam skuzio bas danas da mu moram onako brzo pustat i davat gas onda bolje nakupi do 75 po gpsu inace ako samo drzim gas onda procitam novine dok nakupi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju