Tehnički kutak > Tuning skutera
Bolcna variomata
Dax:
--- Citat: Danijel4x4 - 04 Listopad, 2016, 20:41:27 ---...naravno da si samo sebi nabavil...pes je'n ::)
--- Kraj citata ---
Pitao sam i rekao da ako nade jos nek mi odma javi da trebam za tebe,imao je samo taj komadic fi 50mm x 50mm,ovaj komad kaze stajao godinama!
Dax:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Listopad, 2016, 21:01:53 ---sad ce to bit super. ja to vozim vec kilometrima i prezadovoljan sam i nis mi ne zapinje, kod mene to sve ide ljepo lagano
--- Kraj citata ---
Nadam se vidjet cemo danas,bude li zajebavao jos budem ga doradio!
I jos nesto!!!!!
Ovo je rađeno po standardnoj bolcni,a bolcna od novog mutica jedva da ide unutra!!!
Znaci razlika je sigurno 1-2 stote u bolcnama,tako da ako bude sve ok kad se malo potrosi i bude odstupalo previse samo cu ubacit drugu bolcnu
Tomi_ZG:
Na oko izgleda dobro,sad ovo zapinjanje,jbg igra tu puno faktora,dal je uprešavao s bolcnom il ne pa je otišla malo u elipsu,kvaliteta materijala i njegovo samopodmazivanje,al uglavnom piksa se uvijek radi prema bolcni koja će se vozit na tom variomatu
Sad mene zanima hoće to vozit barem 20-30 hiljada al sumnjam da ćeš to toliko imat kod sebe
Corector:
Nemoguca misija je uspjela, samo ovaj variomat sto imas je dosta napacen koliko mi se cini, pa bi sljedece na redu moglo biti nesto drugo, nepopravljivo :toothy3:
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Listopad, 2016, 08:44:00 ---Na oko izgleda dobro,sad ovo zapinjanje,jbg igra tu puno faktora,dal je uprešavao s bolcnom il ne pa je otišla malo u elipsu,kvaliteta materijala i njegovo samopodmazivanje,al uglavnom piksa se uvijek radi prema bolcni koja će se vozit na tom variomatu
Sad mene zanima hoće to vozit barem 20-30 hiljada al sumnjam da ćeš to toliko imat kod sebe
--- Kraj citata ---
Potokaren komad na fi multia,pa presano,pa tokaren fi bolcne,da nebi doslo do piganja itd itd.
Sto se materijala tice covjek zna o cem prica,kao ima vise vrsta sa vise i manje grafita,ovaj komad je 50:50 tj. podjednak
Neznam dali cu ga imati toliko,dobro kazes,ali sve je moguce,ovo mi je vec ja mislim 8 skuter u par godina,ali na ovom sam si stvarno dao truda tako da mozda i ostane
Kolika je tranost multia dok ne ode iz one vozljive tolerancije?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju