Tehnički kutak > Tuning skutera
Bolcna variomata
ljubo46:
aha hvala, kaze mi majstor da bi on stavio 5 stotih jel bi to valjalo? ili da ga zovem da smanji malo?
kaze da moze nabavit grafitne bronce i da je cijena po kili 260kn
najme burazu je dosao onaj variomat sa zmajem ali bez bolcne, original ne pase pa mora malo potokarit bolcnu..inace na prvu vario izgleda super, zavrsna obrada odlicna, bolja nego kod stage 6 varia i ostalih..
zvonkec92:
bolcna je izvana brusena ili kromirana, kako koja, to kaj bu tokar tokario slobodno hiti u smece, jer mora bit glatka ko pesja jajca da ne podere pixu u variomatu. Koji promjer bolcne ti treba imam ja par komada nekakvih?
ljubo46:
18mm mora biti, bude ju fini smirgl ispolirao i onda mora biti dobro, sta ne ha? :toothy11:
robyakarider:
ako skine krom to vise nije to, pitanje kakav je materijal ispod, mora biti klizni materijal, i pitanje koliko ce biti otporan na trosenje
zvonkec92:
--- Citat: robyakarider - 24 Rujan, 2016, 07:17:18 ---ako skine krom to vise nije to, pitanje kakav je materijal ispod, mora biti klizni materijal, i pitanje koliko ce biti otporan na trosenje
--- Kraj citata ---
tocno to, ljubo nabavi pixu od serijskog mina varia, misim da je ona 18mm. Pusti ti ova smirglanja to ce ti poderat pixu u variomatu taj cas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju