Tehnički kutak > Garaža
Derbi Rambla 300i
Salencer:
Kad bum opet skidao zadnju kočnicu-čeljust budem slikao da vidite točno koji je bio problem. sad je dobro. A zašto je to tak nemam pojima. Možda je neki drugi uzrok toma da čeljust nije bila u sredini kako bi trebala nego je strugala u disk.. napravio sam nakon toga 4000km i niš mi se nije dogodilo još.
Skuter ide do 120kmh po njegovom satu bez problema ..sve dalje ovisi o vjetru ,nagibu ceste.. blokada mu je na 145kmh po njegovom satu..
Brže od 100kmh po zavojima baš ne ulijeva neku sigurnost.. možda zbog tih guma starih!?
anabellas:
ide do 120 , a u blokadi na 145 , kaj si na nogarama isprobavo gdje je blokada?
Tomi_ZG:
Ne bi htio coprat al meni je taj skuter sumnjiv,skuter 2013.,a gume i dijelovi 2010.,meni to jako smrdi,ajde da je godina razlike u tome al tri :icon_scratch:
Pa onda šlampave plastike,netko je prtljao po njemu,a ovo s kliještima je vrh,ja bi im se mamice spomenuo tam di si ga kupio,mogo si bez glave ostat da se nekaj dogodilo
A gume baci u smeće i kupi nove,izginut ćeš na 6 godina starim gumama s tim skuterom
Isto tak moglo bi ti se dogodit(ubiti dogodit će ti se) samo je pitanje kad,da ti izgori ispušni ventil zbog auspuha pa će trebat generalka mašine il druga mašina,cijena boli glava,dogodilo se članu foruma s istim agregatom,rješenje je što prije ugradit malossi elektroniku koja upravlja s ubrizgavanjem
Al kad čujem di si ga kupio,taj lik je teški muljator po pričama
Salencer:
--- Citat: anabellas - 11 Rujan, 2016, 16:30:06 ---ide do 120 , a u blokadi na 145 , kaj si na nogarama isprobavo gdje je blokada?
--- Kraj citata ---
.. na obilaznici, lagani pad ceste sa glavom sagnutom ispod vizira :D , 145 blokada pa ti brij.. :)
Salencer:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Rujan, 2016, 16:44:07 ---Ne bi htio coprat al meni je taj skuter sumnjiv,skuter 2013.,a gume i dijelovi 2010.,meni to jako smrdi,ajde da je godina razlike u tome al tri :icon_scratch:
Pa onda šlampave plastike,netko je prtljao po njemu,a ovo s kliještima je vrh,ja bi im se mamice spomenuo tam di si ga kupio,mogo si bez glave ostat da se nekaj dogodilo
A gume baci u smeće i kupi nove,izginut ćeš na 6 godina starim gumama s tim skuterom
Isto tak moglo bi ti se dogodit(ubiti dogodit će ti se) samo je pitanje kad,da ti izgori ispušni ventil zbog auspuha pa će trebat generalka mašine il druga mašina,cijena boli glava,dogodilo se članu foruma s istim agregatom,rješenje je što prije ugradit malossi elektroniku koja upravlja s ubrizgavanjem
Al kad čujem di si ga kupio,taj lik je teški muljator po pričama
--- Kraj citata ---
Ma užas ... neznam ako tko zna što bi moglo biti krivo posloženo da čeljust nije na sredini odnosno na mjestu..
Nisam ja vidio te nedostake odma a poslje jbg nisam išao reklamirat jer neznam sta bi dobio od toga.. rade sam si ja to posložio pa ćemo vidjet dalje..
a skuter je 100posto 2010. u to sam siguran ali mi u papirima piše 2013. haha .. strašno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju