Općenito > Generalno o skuterima

motorex formula 2t

<< < (4/5) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: Gilera_50 - 08 Rujan, 2016, 21:19:58 ---Sta trebam provjerit ako je malo veca potrosnja,i jel uopce velika na kraju ili je normalna

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ako ti pije previse ulja pogledaj uljnu jeli rastelana, on bi trebao poklopit oko 1000km s litrom.

Beneli:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2016, 18:29:08 ---Ja se vozim već 30 hiljada na kauflandu i od tada nisam mjenjao ni karike ni lagere ni nikaj,a isto je rijetko ko pišalina,sumnjam da je taj motorex lošiji

--- Kraj citata ---
neznam za taj od kauflanda ali sam gledao u intersparu onaj od lotusa 40 kn/l semi-sint i naspram ovog motorexa je gust.

BDW. Našao sam onaj ipone od jagode :D to će bit veselje :D :D

Beneli:
zna li tko kakva je razlika između Ipone city oil i ipon scoot city? Oba polusintetika a cijena ista?

Gilera_50:

--- Citat: Gilera_50 - 07 Rujan, 2016, 20:32:11 ---Jedno pitanje vezano za ulje,jel uredu da mi runner trosi 1l ulja na 600km

--- Kraj citata ---
Sada prešao 1200km sa 1l ulja,puno ili malo ?

aragonY:
Zavisi koliko ti runner trosi. Ako je prosjecna potrosnja 5l onda ti to dođe 1.67% ulja u mjesavini, ako trosi 4.5l onda je to 1.85%. Normalna potrosnja je 1l na oko 1000km. Mozda da ipak mrvicu pojacas uljnu? Mislim to je sve picajzliranje ali eto kad se vec moze dotjerati pod konac sto da ne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju