Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna Speedjet R 50 2009g

(1/2) > >>

dario007:
Pozdrav!
Jel se isplati slagat ovaj motoric i sta je najpametnije?
U planu imam Dr.Evo 70 kit, Polini multivar, veca dizna na org.frgic, auspuh Gianelli Rekord i novi CDI.
Uglavnom zelja mi je da motoric ide 85-90.
Trenutno ima ravno 5 soma km na satu i radi bez ikakvih problema.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

JosipMarijanovic:

--- Citat: dario007 - 30 Kolovoz, 2016, 21:30:12 ---Pozdrav!
Jel se isplati slagat ovaj motoric i sta je najpametnije?
U planu imam Dr.Evo 70 kit, Polini multivar, veca dizna na org.frgic, auspuh Gianelli Rekord i novi CDI.
Uglavnom zelja mi je da motoric ide 85-90.
Trenutno ima ravno 5 soma km na satu i radi bez ikakvih problema.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Prodaj to i doplati za neki piaggio skuter. Bit ces sretniji i zadovoljniji u zivotu. Ovo ti nece igrati bez jos dodatnog ulaganja koje ovdje nisi naveo. Ne postoji polini multivar. Malossi je multivar

luna500rr:
Ako i zelis malo pojacat lunu, zaobiđi original karburator kako god znas  :toothy11:
Moja je najsretnija bila kad sam joj samo auspuh prominio i prijenos postela

kiki2409:
molim te korisnik luna500rr kaj znaci poigrati se s prenosom i auspuh promjeniti...

luna500rr:
Podrazumjeva se stavit rezonantni, sportski auspuh i postelat prijenos...ako je isti ko u lune vision, preporuka je remen za piaggio al polovan jer je novi presirok pa ne ulazi duboko u zadnje polutke...rolice ovisno o auspuhu al 3.5-4g...dakako podlosku pod ventilvar od 0.5-1mm ovisno koliko je sirok remen, debljom dobijes bolji start a tanjom bolju krajnju...
al sve je to relativno...ako zelis ista brze od toga isplati ti se odmah promjeniti masinu i stavit neku talijansku...il minarelli original ili piaggio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju