Tehnički kutak > Styling skutera
Gdje kupiti kvalitetne folije za wrapping?
TotemJam:
Pozdrav, zanima me gdje u HR mogu kupiti kvalitetne folije za wrapping? Zelim par manjih plastika zamotati u stickerbomb, ali da ne bude neki srot koji ce se odljepiti kad ga pogledam.
JogFromYamaha:
imas kod mene 3d print shop i imas kvalitetnih folija koje su namjenjene za auto namjene
tako da bi trebalo raditi zadovoljavajuce
TotemJam:
Ja sam narucio bio neke s ebaya za 10$ cisto da vidim sta ce kinezi poslati, nazalost poslali su onaj vinyl koji se koristi za izradu stickera (debeli onaj). Jel se moze naruciti iz toga shopa?
zweitakt:
kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?
Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...
TotemJam:
--- Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 10:53:41 ---kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?
Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...
--- Kraj citata ---
Zasad me zanima sticker bomb, ali da nije predebela i da ima kvalitetan tisak. Da ju se fino moze razvuci preko rubova. Koliko se krecu cijene po kvadratu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju