Općenito > Trgovine

Tin mateo...2005..dijelovi

<< < (3/5) > >>

zweitakt:
Kada uzmes kontejner skutera iz kine imas slobodu biranja imena(barem tada je bilo tako,prije cca 10ak god)koliko ja znam,covjek koji je to napravio nazvao je kontigent skutera tin mateo,po svoja dva sina,da ja sad uvozim, ja bi nazvao seriju isus mater 50

Mojpesek:
Valjda je amortizer procurio,ja sam kratko probao skut i dosta se njihao u odnosu na moj tgb,valjda je vec samo feder radio svoje a lajtund je ispucali,,,yog ako sogi nije rijesio nista se cujemo

Corector:
Nerijetko dolaze s praznim amortizerima, dakle samo opruga izbija. Drago mi je da se i to gleda jer je opasno, mozes izgubiti lako kontrolu nad upravljacem...

Ali fora je voziti s takvim amortizerom, ispruzis noge u razini volana i skaces sve vise i vise, dok se ne krene uvijati cijeli skuter, ko trampolin u voznji, meni je bas zabavno moram priznati :headbang:

zweitakt:

--- Citat: Corector - 21 Kolovoz, 2016, 13:09:33 ---Nerijetko dolaze s praznim amortizerima, dakle samo opruga izbija. Drago mi je da se i to gleda jer je opasno, mozes izgubiti lako kontrolu nad upravljacem...

Ali fora je voziti s takvim amortizerom, ispruzis noge u razini volana i skaces sve vise i vise, dok se ne krene uvijati cijeli skuter, ko trampolin u voznji, meni je bas zabavno moram priznati :headbang:

--- Kraj citata ---

a jedan od najzabavnijih dijelova je kada te tako skakutajuci uvije u kontejner,pa te onda decki iz DVD "kraj" moraju izvijati... :)

Tomi_ZG:
Čudno za amortizer,nemaju aparaturu za to testirat pa da te ruše zbog njega,bit će da je krme na tehničkom hopsalo po skuteru

A za lajtung,odi u vep hidrauliku nek ti naprave opleteni po mjeri,nije ni skup,a bolji je nego "original" 10x

--- Citat: zweitakt - 20 Kolovoz, 2016, 12:30:03 ---da ja sad uvozim, ja bi nazvao seriju isus mater 50

--- Kraj citata ---
Ja bi nazvao "Karam Te 50",ovo 50 uz zapremninu označava i broj općenja skutera sa vlasnikom,jer gazda ga prima i ne uživa u tome  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju