Općenito > Generalno o skuterima

Kitovi za skutere

(1/3) > >>

Patr1k747:
pozdrav , kolko sam trazio nema niti jedna tema o kojoj se govori o kitovi za skuter . Znaci koje vrste postoje , koja je razlika izmedu njih , potrosnja,performanse , dugotrajnost i sve s obzirom na serijski. Kolko sam skuzil ima base,mid i high end ?  I da ako je topic u krivoj neka admin prebaci kam spada.

Base kit : koji su najbolji tu (za preporuciti itd.) , potrosnja , snaga , brzina  , dugotrajnost s obzirom na serijski itd.

Mid race : koji su najbolji tu (za preporuciti itd.) , potrosnja , snaga , brzina , dugotrajnost s obzirom na serijski , sto sve se jos mijenja uz kit i sl.

High End : koji su najbolji tu (za preporuciti itd.) , potrosnja , snaga , brzina , dugotrajnost s obzirom na serijski , sto sve se jos mijenja uz kit i sl.

Pa evo neka ko zna vise o tome neka pise , jer kada netko trazi tako nesto nema tema o tome  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
nema najbolji
svaka masina preferira svoj kit i svoje djelove jer je svaka po necem specificna
kaj na jednom radi dobro na drugome nevalja nema univerzalnosti

Patr1k747:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Kolovoz, 2016, 20:18:06 ---nema najbolji
svaka masina preferira svoj kit i svoje djelove jer je svaka po necem specificna
kaj na jednom radi dobro na drugome nevalja nema univerzalnosti

--- Kraj citata ---

pa ono najvise ima mineralli i piaggio masine tako da za njih  :icon_tongue:

i opcenito to ima kakva iskustva s tim , da li preporuca i sl.

zvonkec92:
kaj god da kupiš valja i traje, stvar je samo kaj 99% kiteva je precjenjeno i plačaš samo jebeni naziv/marku ništa drugo, prije češ ti prodat skuter nego kaj bu se ikoji kit podero.

Patr1k747:

--- Citat: zvonkec92 - 19 Kolovoz, 2016, 21:34:42 ---kaj god da kupiš valja i traje, stvar je samo kaj 99% kiteva je precjenjeno i plačaš samo jebeni naziv/marku ništa drugo, prije češ ti prodat skuter nego kaj bu se ikoji kit podero.

--- Kraj citata ---

a nezz nekak mi ovi po 500-800 kn se cini losim i ne kvalitetnim ...i kako da znam koji je base , koji mid i sl. ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju