Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 70

<< < (2/17) > >>

RunnerSukosan:
Jel to prednja guma sava mc28 il se varam?
Ne moras otvarat posebnu temu tu pises o svom skuteru..

bBoris:

--- Citat: RunnerSukosan - 26 Kolovoz, 2016, 14:43:30 ---Jel to prednja guma sava mc28 il se varam?

--- Kraj citata ---

Jeste jeste, ali uskoro bi mogla nova prednja pošto mi ova nije nešto utješna, starija je i "pretvara" se u plastiku...

Malo prije sam bio kod mehaničara, pregledao je skuter i regler je u pitanju. Naručen je novi i u ponedjeljak je na skuteru. Do tad ispravljač i punjenje starog aku.

RunnerSukosan:
Bas san htio rec da mijenjas to smece od gume ja sam ih dobio serijski na motoru i nis ne valjaju a na kisi ruski rulet!
Triba si trazit neku gumu da mos kompletirat jer dunlop gt 301 nemas od 14".

bBoris:

--- Citat: RunnerSukosan - 26 Kolovoz, 2016, 16:27:17 ---Bas san htio rec da mijenjas to smece od gume ja sam ih dobio serijski na motoru i nis ne valjaju a na kisi ruski rulet!
Triba si trazit neku gumu da mos kompletirat jer dunlop gt 301 nemas od 14".

--- Kraj citata ---

Zadnju sam dobio novu po duplo nižoj cijeni pa sam je nabrzinu i kupio bez razmišljanja, jer zadnja je bila katastrofa...

bBoris:
Sinoć smo imali blizak susret sa zidićem visine pola metra za kojeg nemam pojma kojoj svrsi služi u parku na stazi. Sve je neočekivano prošlo dobro jer smo ga nekako izbjegli pa smo samo malo oštetili masku i auspuh.

I evo napokon jedna fotografija bez efekta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju