Ostalo > Motocikli
Homologacija na 35 kw
Luka Sokol 46:
A znam da je to u nasoj drzavi komplikacije zesce
Razmisljao sam kupim mt07 novu s blokadom 35 kw, mehanicku blokadu ima, dok mi pukne u glavu maknem ju doma sam i miran sam
35 kw, bez blokade 55 i vozim se ko gospodin
Tomi_ZG:
Zaboravi,nije to blokada ko na 50ki,ove na motorima su plombirane ko brojila za struju npr.
Luka Sokol 46:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Kolovoz, 2016, 17:50:09 ---Zaboravi,nije to blokada ko na 50ki,ove na motorima su plombirane ko brojila za struju npr.
--- Kraj citata ---
Na regi gleda naljepnicu na motoru koja oznacava da je motor homologiran tvornicki na 35 kw
Tako da nece gledat dal ima blokadu ili ne
martin gpr:
Luka sokol 46 to sam i ja planirao kupiti mt-07 na zimu kada je akcia ali sam kratak bio s buđetom a mt-03 nisam mogao voziti jer mi je pre brutalan za voziti i hoce me slomiti posto je jedan cilindar i na kraju idem probati kawasakia jer mi stari vozi samo kawasakie i probam er-5 i totalno mi se dopao voznoscu agregatom i motor je ko iz ducana a za male novce tako da je on sad na robiji kod mene 2 godine ;D a sto se tice tehnickog gledaju blokadu jer sam pitao na tehnickom i reko mi da ako je homologiran trazi te papir sa opisom kako je homologiran te ako je homologiran elektronikom gleda ti elektroniku a ako je na zaklopki gasa kako je primjer na mt-07 onda gleda blombu s tim da je na vidljivom mjestu
Tomi_ZG:
Da plomba je vidljiva i s tim nema zajebancije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju