Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Poggiali:
fala Puls, ma blizu Zaboka sam, sad mi se radi tog neide u Zagreb, naso sam ovo kod Milica https://www.alatimilic.hr/shop/kljuc-vilasti-jednostrani-46-unior-117 oni imaju ducan u Zaboku, al bi mogo biti problem ona pera koja kvasar ima na kvacilu, tak da bi idealan bio nasadni.. ak ne naletim na nis bolje, uzel budem ovo iz top alata...
Tihich:
idem u nedjelju na kupanje u Tuhelj pa mogu ponest nije ti daleko
Infernus:
supergoldi je imao u ponudi (možda im je još ostalo) komplet nasadnih 19-50mm s 3/4" drajvom za cca 350kn, nabavil sam to i za te novce je minken.
Je da je kinez al polomit 3/4" alat nemreš baš tak lako, taman da je od sira. Koristim za po autu (pokrenut matice poluosovina, zadnje glavčine, veće šarafe na ovjesu) i sve ide s lakoćom i bez stresa :icon_biggrin: kasnije nastavljam s 1/2" ko gospon
Imali su 2 verzije, sa 6 i 12 kutnim nasadnima, ja sam čubaknul 6 kutne (i inače ne vidim baš smisao u 12 kutnim nasadnima :dontknow: )
S vremenom sam dopunil set s još toga, 17 18 21 udarni, breaker bar od metra, 32mm beta i adapter s 3/4 na 1/2 za specijalne prilike :toothy11:
Ugl dobra stvar
zvonkec92:
neznam za vas al ja te matice na kvacilu skidam gedorom i zracnim pistoljem
Poggiali:
--- Citat: Tihich - 21 Siječanj, 2022, 21:25:09 ---idem u nedjelju na kupanje u Tuhelj pa mogu ponest nije ti daleko
--- Kraj citata ---
kaj ti imas, i kolko cijenis?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju