Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (17/239) > >>

BP:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Studeni, 2018, 15:49:10 ---Vazno je imati puno svakakvog alata pa se lako prilagodis situaciji.

--- Kraj citata ---

Svaka čast, ovo si najbolje rekao.

Kamen koristiš za alu ili gus cilindar? Ja kamenje uopće ne koristim, eventualno kad trebam nešto na silu i da potrošim to kamenje kaj mi je od setova ostalo. Najbolji su mi se pokazali smirglovi, oni rebrasti i oni na valjku. Za sve osim samog željeza, ali to i tako rijetko sa bijaksom brusim. Za aluminij je najjača stvar taj smirgl valjak, jako dobro skida a imaš odličnu kontrolu i lijepi finish bez puno obrade, uzeo na wishu par sto komada za par dolara i deriii :)

zvonkec92:
Cilindre sa kamenim brusevima radim jer ih imam dosta i onak solidno skidaju a za finis onda uzmem taj valjkasti šmirgl. Zeljezo isto sa kamenim i šmirglom a proxonovo glodalo koristim iskljucivo za aluminij jer se na gusu i zeljezu brzo zatupi/pregrije. Glodala inace ni ne rade na velikim okretajima tak da steta to tupit po gusu a 2 komada kostaju 8 banki. Na aluminiju i na male okretaje glodalo kopa bas jako i onda isto za kraj sa šmirglićem prodem. Te smirglice valjkaste sam i ja uzeo na ebayu 100 komada al morat cu jos nadopuniti štek sa bar jos 200-300 komada od svake mjere

Corector:
Mrale daj link za te nastavke od biaxa

zvonkec92:
Da ostavim fedbek za onaj bijax na bateriju iz Lidla, za oskara je i baterija jako dugo traje, slabasan je ali manje stvari odraduje za oskara, to je bilo dobro ulozenih 170kn

zvonkec92:
Danas bili ja i Tomi u šopingu i našem najomiljenijem shopping centru DeMa Team u Velikoj Gorici, kupio sam nekih sitnica za u garažu koje se svakondevno koriste...

Postali smo zaštitno lice dućana i ambasadori za Dubravu

Tomi u ulozi manekena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju