Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (12/239) > >>

zvonkec92:
Uzo opet breaker bar 1/4 na ebayu. Onaj prvi koji sam takoder platio par $$ sluzi savrseno i ne pokazuje znakove trosenja pa reko aj idem jos jednog za u ŠTEK uzet za nedaj boze da mi zatreba

https://www.ebay.com/itm/1-2-1-4-3-8-Drive-Breaker-Bar-Rotates-180-Deg-Wrench-Ratchet-Socket-Hand-Tool/382447062649?hash=item590b9f0e79:m:mNS-XP2nlv85knHpO4F_wLg

Pupo:
Za čega služi uopće to?  Stari mi je mehaničar, nisam nikad vidio da je imao il koristio takvu spravu :)

Aj kužim da možeš pod kutem nekim udarat što nemožeš s običnom račnom, al opet ima koljena il onih federa savitljivih za te 1/4 gedore.

zvonkec92:
ovo nije za serafit pod kutem nego za stavit pod 90° odsersfit serafi, vratit alat ravno i odserafljivat kao sa šerafcigerom

Pupo:

--- Citat: zvonkec92 - 19 Listopad, 2018, 20:33:57 ---ovo nije za serafit pod kutem nego za stavit pod 90° odsersfit serafi, vratit alat ravno i odserafljivat kao sa šerafcigerom

--- Kraj citata ---

Ima smisla na tak malim šarafima. Kad odšarafljuješ nešto veće, što nije 100 godina skidano malo sutra  :toothy3:

Bio sam doma pa sam malo posortirao alat od starog :)  I moje godorice su našle novi dom  :toothy11:

zvonkec92:
Kaj sve skrivas u tim ladicama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju