Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (9/239) > >>

zvonkec92:
Gledam bas racune sada od toga i ne vjerujem da tu na slici ima 402kn alata  :o par sitnica a nabere se taj cas

Corector:
Mrale sve ove T kljuceve ti zamjeni mala gedora s produzetkom u obliku sipkice kao sto si kupio, i jos ako imas onu ruckicu/sipkicu samo ustekas u to da produzis i isti k. I kad trebas odserafiti serafe s grane clindra, jedan element skines da ti bude duplo kraci od T kljuca, i ustekas si zglob koji cesto treba na manjim masinama jer smeta nosac motora.

Ti T kljucevi su vise za profesionalce, primjerice za profesionalnog odserafljivaca/zaserafljivaca serafa na piaggio deklu, makar bi tu uzeo aku busilicu,ovak sumnjam da ti se isplati na skuteru. Jer ako dodje minarelli s imbusima, moras kemijat, ili 2T kinesce koje ima pokoji imbus...
Znaci na ovaj set samo jos zglob i u toj manjoj limenoj kutijici imas MOC.
Cijena ovog seta je oko 320kn i veoma je mocan alat za skutercad.
https://alati-ddalnj9wiezoiwcty.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2014/02/proxxon-23070-500x500.jpg

Cak ti ne trebaju niti kratki serafcigeri,uzmes gedoru, mali adapter nastavak u koji direktno ustekas bit i imas jos vecu MOC i savrseno odgvoarajuci nastavak.Ja ih pored toga nikad ne koristim. A kad zapece seraf opcenito tu malu gedoricu uzmem, odgovarajuci bit i istovremeno imam jak pritisak, i polugicu.

I sve ove male nastavke koje si kupio dobijes u setu, cak i imbus 6,ali dobro on je bolji za veliku gedoru.

Serafi od diska se lako skidaju s tim...

zvonkec92:
Mrale imam ja sve to sto kazes i to po nekoliko kofercica ali mi neke zao koristir jer su novi kao npr ovaj Bahco set

ili ova lidlov set

ili npr Lincos x2

A i za neke stvari mi nije to uvjek prakticno, ovo za spuh da ali realno kolko ga ja skidam cesto!? Ovi T komadi su mi savrseni za npr deklo skidat ili raskapat cijelu masinu od batine ili copera jer su svi moguci serafi na 8 i 10 kljuc a ima ih nekoliko desetaka. Te T komade sam kupio da stoje stalno u garazi na stolu kad zatreba tu su da nemoram vadit kofer iz šteka i igrat se legića.

Ove gedore posebno koje sam kupio, sam ustvari kupio da zamjenim u kineskom koferu sa kineskim gedorama koje su se sjebale od udarnog pistolja

printscreen

i u ovom setu moram neke zamjenit

dario007:
Dobro Zvonkec,fakat nisi normalan,kaj se nemres napit ko svi normalni ljudi?  :laughing7:

Corector:
Zvonkec ima sve preduvjete da otvori mocnu firmu, s ovim alatom se dnevno moze obraditi 50 skutera. Ja mislim da je to strategija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju