Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (44/239) > >>

balki:
Tražim već dulje vrijeme dobru a povoljnu stupnu bušilicu i nakon tvog posta sam osjetio mješavimu osjećaja- sreću kaj je dobra mašina ošla u dobre ruke i istovremeno ljubomoru;-)

dario007:
Mrmadrma-daj nemoj quotat slike non stop,ako pitas koliko je platio onda se podrazumijeva da pitas njega,a ne Aragony-a...
Uostalom mozes napisat Zvonkec-koliko si platio...

Nepregledno je i moramo scrolati 2 puta iste slike.

mrmadrma:

--- Citat: dario007 - 28 Kolovoz, 2019, 17:09:57 ---Mrmadrma-daj nemoj quotat slike non stop,ako pitas koliko je platio onda se podrazumijeva da pitas njega,a ne Aragony-a...
Uostalom mozes napisat Zvonkec-koliko si platio...

Nepregledno je i moramo scrolati 2 puta iste slike.

--- Kraj citata ---
Izvinjavam se, hvala za ubuduce

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: mrmadrma - 28 Kolovoz, 2019, 15:18:54 ---12.5e busilica i stol, jel me zajebavas

--- Kraj citata ---
Ma nije ju ni toliko platio,dobio ju je za DŽABA,njegov stari je platio klopu,kad zbrojim svoj dio porcije platio ju je 4 i pol eura,dakle kak sam reko,za DŽABA  ;D

Stvar je u tome da je netko moj meni nudio tu bušilicu(za DŽABA  ;D),a ja je nemam kam stavit,pa sam je sredio Zvonkecu,za DŽABA  ;D

Mogao sam je momentalno prodat za 200 eura s tim suportom da sam htio,al reko nosi,kak Balki veli u dobre ruke pa nek mu bude

Eto morao sam da edukujem  ;D

--- Citat: aragonY - 28 Kolovoz, 2019, 15:07:46 ---"Srpska struja" ? ??? ???  ???

--- Kraj citata ---
Ti ko da si od jučer na ovom forumu  :toothy9:

Grale:
Bata zvonko, kako more bit premija naprem one iz goldija od 3750 W??  :toothy12:
Dobra je bušilica, i stol, al ne košta baš 500 €, ja imam duplo veći, a koštal je nekoliko puta manje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju