Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (39/239) > >>

balki:
Ti bi im mogo bit glavni maneken za katalog :headbang:

dacerovs:

--- Citat: zvonkec92 - 16 Svibanj, 2019, 02:03:49 ---Jucer u lidlu uzeo set ovih gedora, 70kn nije puno jedino kaj su 3/8 al nema veze imam jedan kineski no name set bas sa takvima pa cu njih bacit u smece a ove stavit nutra. Najvaznija stvar zbog koje sam uzeo taj set su ovi nastavci koji dozvoljavaju nagib do 30 stupnjeva. Neki dan mi je bas takva stvar zatrebala a nisam imao tako da ce mi ovo dobro doc :D

--- Kraj citata ---
Gedore su mrak, ja ih korsitim za sve i svasta, nijedna se nije rasirila ni nista slicno, papa seraf ali seraf nju ne, koristim ih na udarnom pistolju i prezadovoljan sam sa obzirom kolko su kostale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

matija84m:
E nemrem skuzit ovako na slici koja je velicina tih gedora. Najmanja-najveca?

skoda90:
Ima li netko iskustva sa ovakvom jeftinom busilicom?
Treba mi za koju rupicu doma i malo stemanja,nista pretjerano?
Bas sam u nabavci neke i danas naletim na ovu na fejsu?

https://topproizvodi.hr/proizvod/udarna-busilica-extra/?fbclid=IwAR2jUWknTtcXDq52r7TWXzBTvKl9lyNQgBJy_Dnf1EsH1kZkdo7rH2pHWDE

zvonkec92:
Budem kasnije pogledao od kolko do kolko su gedore, inace danas isprobao ovu baterijsku brusilicu. A nemre se od toga ocekivat cuda slabasno je to naspram bilo kakve na 220V ali za manje stvari odrezat ili pobrusit je vrhunska. Zamjerka jedino ide tvornici kaj u glavu nisu stavili dovoljno masti pa je zujala jako. Raskopao glavu natrpo nutra Ininu Viskoma R mast, sklopio nazad i vise ne zuji i ljepse se vrti. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju