Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (37/239) > >>

tdj595:
Ja isto imam ovu lidlovu i nije losa za ponekad sitnice ali inace koristim boschovu onu manju

zvonkec92:
Valja itekako ta busilica, s njom i onak ne busim tvrde metale jer za to imam 8 drugih busilica na 220v, ovo mi pretezno sluzi za tu i tam neku rupicu u aluminiju, za skinut bridove na rupama posle busenja s onim rajberom, za ocistit nekaj sa onim okruglim četkama žičanim i tak uglavnom lagane stvari i za mene je ovo bila odlicna kupovina. Do sada sam sve to radio sa onom najslabijom lidlovom na 12V ali onoj ipak za neke stvari fali okretaja zato sam uzo ovu ova se brze vrti

shogun:

--- Citat: tdj595 - 23 Travanj, 2019, 10:08:54 ---Ja isto imam ovu lidlovu i nije losa za ponekad sitnice ali inace koristim boschovu onu manju

--- Kraj citata ---

Ja imam profi boschovu, ali mi je ryobijeva puno jaca, jedino bosch baterije su jace od ryobijevih ali se to rijesi sa kupnjom 4,5ah

gokiSP:
Samo onda aku busilica sa tolikom baterijom postaje tenk. Koristio sam jedno vrijeme na Makiti 6ah bateriju, pa to ruka otpadne od nje.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

zvonkec92:
Jucer u lidlu uzeo set ovih gedora, 70kn nije puno jedino kaj su 3/8 al nema veze imam jedan kineski no name set bas sa takvima pa cu njih bacit u smece a ove stavit nutra. Najvaznija stvar zbog koje sam uzeo taj set su ovi nastavci koji dozvoljavaju nagib do 30 stupnjeva. Neki dan mi je bas takva stvar zatrebala a nisam imao tako da ce mi ovo dobro doc :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju