Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (34/239) > >>

Grale:
Bez brige, bil sam na dosta "Jakusevaca" diljem Njemačke pa znam za koje pare se more kaj kupit. Ja sam rekel da ove nareznice tolko kolko koštaju i vrijede. Da bude kad tad pukla, bude. Ali isto bude i skuplja neka, nije mi jednom.

3alfa3:
Vidio neki dan (izletila reklama na fejsu) Goldy ili kak vec (iz Dubrave) set nareznica/ureznica ispod 100kn. Mozda se zaletim po to, a prvenstvena namjena za ciscenje navoja od loctitea i sl. Za to su valjda dobre  ;D

zvonkec92:
Problem s tim kineskim nareznicama kao i onim drekom iz lidla je kaj ni za ciscenje navoja nevaljaju, set iz lidla sam kupio jos prije 4 godine, sj#bo par navoja i hitio ga u kantu JER najnormalniji ispravni navoj zelis "procistiti" sa kineskom nareznicom a ona skida materijal i posle nje kad userafis seraf isti ima lufta koda si npr M6 userafio u M7 ( karikirano da bolje shvatite, ne doslovno ali nije ni daleko od toga )

Umjesto da sam prvo isprobao sastrane negdje sj#bo sam si navoje na bloku na jednoj bivsoj masini jer posle prociscavanja ispravnih navoja serafi su imali previse lufta i vecina ih je preskocila prilikom stezanja. To je moje iskustvo sa lidlovim nareznicama tak da u moj štek alata kaj se navoja tice ide samo RUKO i nista vise

3alfa3:
Tnx, to nikako nebi htio

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

gokiSP:
Bgs set od cini mi se 110 komada u kofercetu. Od m2 do m16 sa svim koracima navoja, cak ima i m7 i m9. Cini se dosta dobra kvaliteta, a ionako ga koristim mozda jednom mjesecno tako da ce posluziti sigurno. Cca 1200 kn

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju