Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (235/239) > >>

Poggiali:
E Cale, bas sam taj CP i gledao u tokicu kao mozebitno buducu investiciju, al se nisam nadao da imas probleme sa njim.. pa skoro svaki shop u americi ima CP, jedino ako za nas ne salju nesto deseto :/

Znam da je bitan i motor da sto brze fila... velim ja nebi nis vece od felge ili auspuha pjeskario i to rijetko, prije bi to bile neke manje komponente tipa klijesta oda auta i sl...

gledao sam i tu komoru od 200l, izgleda ok cijena za volumen... al ne znam koje su cake, jer postoje duplo skuplje komore od 100l...

isto tak, neki kazu da ne moze svaki medij u komoru da je prebrzo probije :/

Sto puta imam tak nekih sitnica koje bi doma ocistio, normalno da mi se za to neda nosit nekome..

ive_91:
Za pjeskarenje ispod 500l bačve i 4-5kw zaboravi.
Mozes raditi ali ne da odradis bez grča.
Većina što pjeskare na veliko il' imaju zračne stanice ili imaju dizel kompresore.
Možeš i sa 50l Al kako i uz kolko muke.

challenbeen:
Poggiali, ako već daješ lovu, uzmi ABAC!
Koliko sam upoznat sa CP, on ti je isto što i svi drugi, MADE IN ITALY, svi imaju iste komponente, samo druge naljepnice, jer ima samo par licenciranih proizvođača spremnika i to ti je ta shema. Mislim da sam ti sve objasnio, sve znaš, ostalo pamet u glavu.

Izgleda da je mene posr*lo sa CP, jer svi koji su ga uzeli, imaju ga godinama i mjesecima bez kvara. Ja sam jedino u Tokić Partner Zadarske i Šibenske županije koji ga je ikad donio rekmalirati... HAHAHA ... užas

Pupo:
Pozz,

da li ima tko?

https://www.lidl.hr/p/punjac-akumulatora/p10014498?pageId=10033903&tabCode=Current_Sales_Week

Vrijedi čemu?

tnx

JogFromYamaha:
A vrijedi samo moras znati da svi pametni punjaci imaju automatiku punjenja koja je dobra jer neuki ljudi mogu koristiti sigurno uredaj, ali i to veliki ALI dok se akumulator isprazni ispod granice koja je najcesce 10.5V oni ne zele puniti te akumulatore iako si mozda samo ostavio upaljena svijetla a aku je 100% uredu.
Zato ti je to igracka za "dopunjavanje" akumulatora, a ako hoces pravi punjac koji moze sve pogledaj si u bauhausu od Absaara onaj 11A onaj dize i mrtvace.
Ili gledaj ako nades pametni da imam manualno prebacivanje na "support charge" ili "service mode" da drzi napon iznad 13V s tim modom mozes onda dizati mrtvace inace je alat neupotrebljiv dok ti se jednom ozbiljno nesto desi.
Cak i oni mali 4-6 ampera trafo punjaci su puno jednostavniji i po mome bolji jer sam po sebi nema minimalnu voltazu i pouni i skroz mrtve akumulatore a imaju i limiter pa nejde preko 14.1V tako da ne skuha akumulator.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju