Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Poggiali:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2023, 10:55:41 ---
--- Citat: Poggiali - 30 Kolovoz, 2023, 01:05:59 ---https://www.bauhaus.hr/zracni-kompresori/iskra-kompresor-bdm50/p/28408703?adb_search=iskra%20kompresor
ovaj kompresor nema ventil za ekspresno ispustanje zraka ili ja ne kontam?
Stari je imao alkicu da se povuce i ispusti pritisak :/
--- Kraj citata ---
Ima taj sigurnosni ventil (vidi se na tvojoj slici), samo vec par godina su oni napravljeni tako da ga ne mozes koristit za ispustanje zraka nego su tvornicki kalibrirani i nema diranja. Takav je i na mom Herkulesu kojeg sam kupio prije 3 godine. To nisu ventili za brzo ispustanje zraka nego sigurnosni ventili.
--- Kraj citata ---
a bas tlaka, kad hocu ispustit vodu iz tanka, dugo treba prek pistolja za ispuhivanje, a nemam nis otvorenije :/
road_runner:
Nema onaj čep za ispuštanje vode na dnu, umjesto kojeg mozda mozes staviti kugla ventil? :icon_scratch:
zvonkec92:
svaki kompresor ima dole negdje mali mesingani ventilic za ispustanje kondenzata
avr freak :P svoj ne prodajem, ak imas koga u DE nek ti naruci pa donese, to je najjednostavnije da se ne jebes sa mailboxom, skup je
Poggiali:
ima cep, zato bi i ispustao tlak, da praznim vodu...mislim, dok je na 2 bara nije problem odsrafit ispust za vodu, ali brze sam spustio na 2 dok je bio taj brzi ventil... ovaj je malecki ispust, ne znam kaj mogu na to mjesto ugraditi, a da ne zeznem garanciju :/
edit:
AVR, pa za te pare imas Powerworks u Bauhausu sa 10 let garancije
https://www.bauhaus.hr/usisavaci-i-puhaci-za-lisce/powerworks-akumulatorski-puhac-lisca-pd60ab/p/25669820
takodjer nema bateriju...
Ja imam njihovu kosilicu sad cjelu sezonu, i odlicna mi je
zvonkec92:
Sranje je ak covjek nema drugih powerworks alata di bi koristio baterije dok ne puse lisce, parksajd skoro svaka kuca ima kao i baterije pa kad ne puses lisce praznis baterije na brusilici busilici ubodnoj pili i slicno. Ja imam cca 20 baterija sve skupa a brusilicom radim skoro svaki dan pa ih samo vrtim u krug i redom praznim punim a tu je i stapni usisavac kao i onaj lopta usisavac koji se cesto koriste
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju