Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
ivano_007:
--- Citat: zvonkec92 - 20 Travanj, 2023, 22:01:23 ---Posiljka iz Češke je spora ali isplativa :D Sve zajedno 99€, u ovoj septickoj jami bi isti set kostao cca 500kn više, zaj#bo sam lopove, frizere, ustedio i niko sretniji od mene :D
--- Kraj citata ---
Koliki su ukupni troškovi dostave? Ovo troje je trebalo spakovati u 1 paket?
Gledam taman sebi naručiti nešto sa amazona.de, pa bi usput naručio 2 stvari iz Lidla.de. Pa bi to sve poslao u Hrvatsku, pa baš nešto gledam da se skupi tu troškova dostave (13€ do 5kg je shipping, pa je 13€ godišnje sabiranje u 1 paket, pa 2€ po paketu...)
zvonkec92:
Sa jos dvojcom sam dijelio postarinu pa me ispalo zanemarivo
Dragster 50:
--- Citat: Dragster 50 - 22 Travanj, 2023, 23:17:08 ---Pozdrav svima.
Jel netko od vas imao ovo, ili nešto slično? Zanima me ima li dovoljno snage da očisti prljavštinu sa blokova?
https://www.lidl.hr/p/ti-to-mozes/pneumatski-pistolj-za-pjeskarenje/p93220
--- Kraj citata ---
Ne pamtim kad sam pametnije uložio 15€😁
Kupio sam 25kg kvarcnog pijeska, a ova proba je bila sa onim što se dobije u pakiranju. Razlike nakon 30 sekundi rada.
mic:
Pozdrav dečki,
Gledam si uzeti MIG/MAG aparat za varenje, najrađe bi išao na opciju da se koristi zaštitni plin tj co2 jer nisam toliko zainteresiran za aparate namijenjene za varenje sa punjenom žicom bez plina (flux cored gasless).
Aparat bi se najviše koristio ovako u hobby svrhe, nikakvo profesionalno varenje nije u pitanju te bi se najviše koristilo za varenje lima tj limova i tanjih čeličnih dijelova.
Ne patim od toga da je stroj neke poznate marke, volio bi da je čisto okej alat te da posluži svrsi bez raspadanja.
Eto to je to manje više, iskustva, savjeti i upute su dobrodošli :icon_thumright:
zvonkec92:
Ja iam Varstroj 210L ( to je samo co2 ), odlican aparat i jako ljepo vari materijale do 10mm na jednofaznu struju, na trofaznu ide i puno deblje, lim 0.8mm sam vario s njim ali tockasto ispalo je solidno s obzirom na neiskustvo jer doma nesta varim 2x godisnje, pored njega imam i onaj boxer iz super goldya, EZ zica 1mm i co2 takoder ljepo vari uopce nije los kak ekipa po netu sere po njemu, elektrode takoder odlicno kuri cak i 5mm al nije da bus skurio 20 komada bez stajanja ( na 5mm mislim jel..) ja sa njim zadovoljan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju