Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Poggiali:
meni treba taj puhac da susim auto nakon pranja :icon_biggrin:
dario007:
Da ste prije rekli prodao bi vam parkside motorni puhač, bio mi višak pa sam ga riješio...
zvonkec92:
--- Citat: avr freak - 12 Travanj, 2023, 14:53:09 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Travanj, 2023, 23:55:44 ---
--- Kraj citata ---
Zvonkec, odličan ulov!
Ovo bi mi super došlo, ali ne mogu nikako nigdje iskopati. Imaš ideju gdje pogledati?
--- Kraj citata ---
Ja sam ga narucil iz Češke, imaju web shop kao i švabe. Redovna cijena mu je 99€ a ja sam ga upecao na nekoj akciji za 69€, takoder mi jucer stigla ova performance sabljasta sa brzim punjacem i 8Ah baterijom za 99€ a sad vidim na stranici opet su vratili cijenu na staro. Za usporedbu isti ovaj model je od danas kod nas 75€ bez punjaca i baterije, ak dodas tu jos 4.5A punjac koji je 17-20€ i bateriju koja je 70€ ovo sam dobio skoro badave :D
quote author=dario007 link=topic=105873.msg1402329#msg1402329 date=1681312523]
Da ste prije rekli prodao bi vam parkside motorni puhač, bio mi višak pa sam ga riješio...
[/quote] Imam ga i ja al ga jos nisam isprobao, ovaj na baterije je jednako jak kao i motorni a laksi valjda 25x od motornog, manji i prakticniji
zvonkec92:
Od novih stvari nabavio 20V veliki bijax, po njega osobno iso u Austriju
Naštekiro 20V punjaca dok su bili po 60kn a jucer vidim iste te sad digli u kauflandu na 112kn 😆
Al ajde da neidem praznih ruku iz kauflanda uzo ovaj zgodan set gedora u koji samo treba dodatno ubacit 18mm
Uzo i sve vrste nozeva za aku flaksericu
U sloveniji ubo aku pumpu za vodu
avr freak:
U pravu si da, uspio sam:
https://www.lidl.cz/p/parkside-performance-aku-foukac-listi-pptlba-40-li-a1-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100350896
Koja je procedura s tom dostavom? Ja ne mogu ispuniti da dođe u Hrvatsku.
--- Citat: Poggiali - 12 Travanj, 2023, 15:54:32 ---meni treba taj puhac da susim auto nakon pranja :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Za to i meni treba,, Keramika je gore i dok ja spojim veći benzinski i napravim to prije sam s mikrofibrom gotov i susjedi te čudno ne gledaju, ovaj mora da je tih :toothy12:
P.S. ako ima netko i htio bi prodati, molim da se javi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju