Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (215/239) > >>

Pulss:

--- Citat: Corector - 21 Prosinac, 2022, 10:54:43 ---Ti usisavaci su glupost. Ne usisavaju temeljito, niti su prakticni za manjenpristuoacne zone. Dosta brzo trose bateriju pa slabi usisna snaga. Treba ih stalno cistiti.
Imaju 2 filtera tako da nije najcisci ispuh zraka vanka. Imao sam puno kvalitetniji od toga i nisam bio zadovoljan retuktatima ciscenja, al ko voli kinesko njemu je ionako kvantiteta najbitnija. S vremenom se motoric napuni prasinom pa slabije usisava. Cim je nesto malo i sitno, mora vise zezat. Prednost je sto nema kabela niti crijeva, ali nije vrijedno jer posao nije obavljen kako spada, osim ako volite fusariti.

I naposlijetku, ovo dvoje kosta vise nego Miele kojeg sam uzeo na vrecice s 4 filtera, a vrecice oem kkstaju 25kn i traju preko 3 mjeseca.

--- Kraj citata ---
A je si ga sad nasra, ne znas di ti je pocetak a di kraj  ;D

dario007:
Ide tko u lov ovaj cetvrtak, mislim da do sad nikad nije bilja ponuda alata bila...

zvonkec92:
Ja ubo prekjucer u Sloveniji ovu najnoviju busilicu od 150nm 30€ ispod cijene :D

Jos cetvrtak udarni od 1300nm i to je to za sad  sve ostalo vec imam

balki:
Kupi si ovo jer ta bušilica to može i nema više sikire i lupanja da bi usitnio drvo za potpalu;-)
https://hanksome.hr/proizvod/svrdlo-za-cijepanje-drva-busilicom/

Zmajur:
Mene svrbi ovo za kupit....220Nm je vise nego solidno za kućnu upotrebu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju