Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Poggiali:
--- Citat: Pulss - 16 Veljača, 2022, 20:37:14 ---
--- Citat: Poggiali - 16 Veljača, 2022, 20:14:19 ---ma puko mi izvlakac u glavi imbusa, i ko da je stakleni, drobi se, ne znam koji je materijal, ali ga svi boreri koje imam samo poliraju, jedino cime sam ga zagrabio je dijamantni nastavak na dremelu, treba mi cca 3 3.5mm borer...
--- Kraj citata ---
Tesko ces zakaljeni izvlakac izbusit sa svrdlon. Najbolje zavari maticu na to ako je dostupno.
--- Kraj citata ---
a ne znam, imam obicni aparat na elektrode, samo sta niko od nas nije vario takav materijal, dal ce ici, trebalo bi probat...
zvonkec92:
ici ce ak znas varit
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 16 Veljača, 2022, 22:50:52 ---
--- Citat: Pulss - 16 Veljača, 2022, 20:37:14 ---
--- Citat: Poggiali - 16 Veljača, 2022, 20:14:19 ---ma puko mi izvlakac u glavi imbusa, i ko da je stakleni, drobi se, ne znam koji je materijal, ali ga svi boreri koje imam samo poliraju, jedino cime sam ga zagrabio je dijamantni nastavak na dremelu, treba mi cca 3 3.5mm borer...
--- Kraj citata ---
Tesko ces zakaljeni izvlakac izbusit sa svrdlon. Najbolje zavari maticu na to ako je dostupno.
--- Kraj citata ---
a ne znam, imam obicni aparat na elektrode, samo sta niko od nas nije vario takav materijal, dal ce ici, trebalo bi probat...
--- Kraj citata ---
2,5mm dioda, 80ah i udri lagano... Drži kliještima maticu i lagano drži da se vari. Inače jako cool ideja, imam i ja taj problem haha
matija84m:
Presitno je to da zavaris elektrodom. Cak i da uspijes zavarit odma ce puknut var kad napnes da odpustis.
Radije daj nekom da ti sa co2 proba zavarit maticu tako da ju iznutra dobro zalije i odma na vruce probas odpustit. Dosta zajebana situacija svakako.
Pulss:
1.6mm elektroda i lagano, prvo pikaj pa onda skini sljaku i tako par puta dok ne uvati, pa onda natopi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju