Općenito > Oprema

Gdje kupiti dobru kacigu preko webshopa ili u nekom ducanu? savjeti-best buy

<< < (2/3) > >>

NRG1997:
Iz italije nmgu al bi moga iz nizozemske, tamo su isto valjda jeftinije cijene.. Znan da se ne kupuje dok je ne probas al ja bi npr ako bi uzima od sharka kacigu, proba ode jednu da vidin kakav je kalup i po tome narucija sebi velicinu.. Nije ni to 100% al jbga

miha12357:

--- Citat: skky - 04 Kolovoz, 2016, 08:54:37 ---Kaciga se ne kupuje bez da ju staviš na glavu, to ti je moj savjet!

--- Kraj citata ---

objasnio

black-rox:

--- Citat: skky - 04 Kolovoz, 2016, 08:54:37 ---Kaciga se ne kupuje bez da ju staviš na glavu, to ti je moj savjet!

--- Kraj citata ---

Kupio sam već preko 10 kaciga preko neta i sve su bile dobre,jer nema tu neke velike politike ako nosiš M onda je M nećeš sigurno kupiti S, a i lijepo ti piše kada kupuješ što moraš izmjeriti da vidiš dali ti kaciga odgovara !

Doomsday:
Možda za tebe to važi, ali što se većine ljudi tiče, govoriš gluposti...

Kalup je jako bitan... Dok to nisam znao, ja sam nosio XXL kacigu, a moj broj je L... Pogrešan kalup... Drugi model od iste firme, i L je sjela ko salivena...

Zato, kupovina kacige bez probe može bit gadan problem... Ovisno od glave do glave...

:zubo:

black-rox:
Neznam imam samo svojih 5 kaciga kupljenih u zadnjih godinu dana izvana, sve odgovaraju savršeno sve su broj M. Naručivao sam i za ostale isto nitko nije imao problema da mu je mala ili prevelika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju