Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR 50

<< < (2/4) > >>

RunnerSukosan:
Ne kuzim svrhu njegovog pisanja tema je stara mjesec dana vjv se decko i odlucio vec..

steeef:
i sr i runner imaju svojih mana i prednosti,nit je jedan bolji,nit je drugi gori u cjelokupnom pogledu na stvar..jedno i drugo isto sranje  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Da ga jebeš sve gore navedeno je bolje na sr-u nego na runneru(ne ulazim u izgled),jedino kaj me na sr-u nervira(ovom zadnjem) kaj dok voziš si nabijen na volan

RSfreak:
Ma odluka je definitvno pala na SR50, samo nisam sad kod kuće, nego ga budem uzimao u 9-om mjesecu. Odlucio sam se na SR iz razloga sto vecina govori da su skoro identicni, samo mi je SR puno lijepsi a i jeftiniji od runnera, svakako su svi pridlozi i iskustva dobro dosla. Imam ponudu od poznanika za sr50 2008 god sa 7000 km prijeđenih, te mu je stavljen ispuh yasuni i stavljene druge rolice, za cijenu od 1000 eura..

steeef:
prednji disk manji,raspadaju se auspusi,istrunu plastike oko akumulatora,prirubnica od filtera do karba ode cesce...
velim,svaki ima prednosti i mane i ja bi kupil prije novi sr nego novi runner (ako bi ikad mi neko napravil lobotomiju da kupim pedesetku  :icon_biggrin: )
btw na redizajnu zadnjeg modela runnera ubacena je klasicna uljna vilica..
al kak sam rekel,oba skutera su isti drek  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju