Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (192/292) > >>

3alfa3:

--- Citat: dacerovs - 21 Srpanj, 2019, 15:07:44 ---Muka mi je od ovog tripa, tocnije od Plitvickih jezera, katafakingstrofa. Do tam je bilo super ali poslije, gustis samo takav na cesti, em pazi na kamere em pazi na debile.
U Rastokama sam 40min lezao.
--- Kraj citata ---

Zato vec godinama idem ZG-KA-Senj, pa onda po magistrali juznije koja je i glavni razlog tripova na more motorom. Povratak istim putem  :icon_biggrin:

dario007:
3alfa3 eto tim putem mi idemo,Sukosanac ne znamo ocemo dolazit,nismo jos ni do Senja dosli a evo 16h je...

Stali na klopu

PchelaUbica:
Nemojte zagorit previse  :laughing6: :laughing3: :laughing11:

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 21 Srpanj, 2019, 15:59:49 ---3alfa3 eto tim putem mi idemo,Sukosanac ne znamo ocemo dolazit,nismo jos ni do Senja dosli a evo 16h je...
--- Kraj citata ---

Obicno krenem oko 10 ujutro, izmedju 17h i 18h sam doma. 570km sve skupa, par cik pauzi, 3-4tocenja, oko 60min u Karlobagu (2x 30 min, kad dodjem i na povratku) na cugi. Al ne sad po ljeti, nego proljece ili jesen, kad nema turista i magistrala se moze odvozit kak spada :D

Ove godine nisam, jbg 5 mjesec bio u banani, a hocu lijepo vrijeme i da nije vruce. Al zato ima godina kad i 5-6-7-8 puta odvozim

Tomi_ZG:
I jel peža zalepio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju