Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (185/292) > >>

Corector:
Mrale svaka cast na tripcini, drago mi je sto njegujes ovu plemenitu temu, ovo je bilo extremno brzo bokte! Kak si imao muda peglirat toliko po D1 jbt, nakupis par somova zacas. Jesi nosio kakvu izolirku ako ti pukne crijevo vode? :D

Potrosnja je ocekivana, sve je u fazi.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 11 Srpanj, 2019, 22:35:57 ---Mrale svaka cast na tripcini, ovo je bilo extremno brzo bokte! Kak si imao muda peglirat toliko po D1 jbt, nakupis par somova zacas. Jesi nosio kakvu izolirku ako ti pukne crijevo vode? :D

Potrosnja je ocekivana, sve je u fazi.

--- Kraj citata ---
Hvala Pero!
Ma peglirao sam di su veca ogranicenja, di je 70-80 tu sam vozio 120/125. Di je 50 tu sam isao 60, kamere sam promatrao i tako. Di su drugi prasili tu sam tukao 140-150 po cuki.
Jedino di nisam pazio je Benkovac i Stankovci, tu nisam spustao ispod 130.

Prezadovoljan sam kako ide i kolko trosi.

Btw, jucer sam servis napravio, novo ulje, guma i remen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Nema nista bolje nego pogodit setup i napravit servis prije tripa, tad si mirne glave i samo je servisni interval granica, al samo psiholoska. I jos kad je remen nov, onda se postizu rekordi.
Uh tamo od Benkovca one ravnice, jednom sam se vratio da sklonim kornjacu :D Sad gledam, pa tamo nema niti jedne kamere. Jao Mrale tocno vidim rutu kojom si tripovao, moram to opet proc.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 11 Srpanj, 2019, 22:56:29 ---Nema nista bolje nego pogodit setup i napravit servis prije tripa, tad si mirne glave i samo je servisni interval granica, al samo psiholoska. I jos kad je remen nov, onda se postizu rekordi.
Uh tamo od Benkovca one ravnice, jednom sam se vratio da sklonim kornjacu :D Sad gledam, pa tamo nema niti jedne kamere. Jao Mrale tocno vidim rutu kojom si tripovao, moram to opet proc.

--- Kraj citata ---
Ruta je strava, spust u Obrovac je strava, tu sam bas brasnario zavoje, znaci Bev vise nema skija efekta od kako je nova guma, bas mi ga je gust bio przit, pogotovo jer je tamo bio toplinski udar od jednom, reko wtf!!
Odma sam skinuo podstavu jer je postalo vruce. U Korenici je bilo ledeno, reko di je nestalo ljeto u picku materinu. Bas velika toplinska razlika.

Mrale, al prija ovaj morski zrak, skuco odma bolje grabi.
Al BBa ima na svakom koraku, u Stankovcima mi je jedan SR150 crni zapeo za oko

Sent from my iPhone using Tapatalk

SF2 Freak:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju