Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
dacerovs:
Evo me na Pisarovini
Sent from my iPhone using Tapatalk
balki:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Srpanj, 2019, 12:41:36 ---Daj molim te smrznute mi noge jos dns osjecam ozebline
--- Kraj citata ---
Dosta se zaebavate sa tim 3panjem po hladnom vremenu bez adekvatne opreme- kad bute dedeki reuma će imati vas a ne vi reumu a tada više nebu "besplatnog" lječenja ko danas. Čuvajte se i bez adekvatnih moto hlača/jakne/kacige/rukavica/cipela se ne pelati :pop: :old:
balki:
--- Citat: balki - 11 Srpanj, 2019, 17:35:04 ---
--- Citat: SF2 Freak - 11 Srpanj, 2019, 12:41:36 ---Daj molim te smrznute mi noge jos dns osjecam ozebline
--- Kraj citata ---
Dosta se zaebavate sa tim 3panjem po hladnom vremenu bez adekvatne opreme- kad bute dedeki reuma će imati vas a ne vi reumu a tada više nebu "besplatnog" lječenja ko danas. Čuvajte se i bez adekvatnih moto hlača/jakne/kacige/rukavica/cipela se ne pelati na 3panje :pop: :old:
--- Kraj citata ---
zvonkec92:
Ja sam vec zakazao termin za tjedan dana idem u Moravske toplice namakat se u onoj crnoj vodi kaj smrdi po nafti, navodno je to ljek bas za reumu i te stvari. Koljena su mi odavno u kur*u a kam dalje sve je gore
Zigas:
Provjeri, dal su sredili taj bazen, jer su imali neke probleme....
https://www.24ur.com/novice/slovenija/bazen-poln-alg-a-v-termah-mirijo-bazen-smo-ze-ocistili.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju