Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 15 Ožujak, 2017, 11:25:46 ---Round trip je u planu.....
--- Kraj citata ---
Zaboravio si komparator da putem izmjeriš ovalnost cilindra,nadodao bi da još uzmeš ulja žute,zelene,crvene i plave boje,pošto tamna ulja jače kreče svječicu,da ih kombiniraš sa posnijom smjesom,ova svijetlija sa bogatijom smjesom,jer bi u protivnom moglo doć do nedoumice prilikom štelanja
Bome imaš muda ja ne bi još na velebit dok vani nije barem 25
Corector:
Peza je pred swapom, trebaju se dici malo okretaji :happy6:
Ipak idem s malom pohabanom , tako da ova planina od alata ostaje u steku. U planu je +600km za sutra. Onako nepripremljen, ipak sam morao odraditi neke stvari:
- zamjenio kotace s 13 na 12", puno je udobniji zbog visih bocnica i moram dokrajciti zadnju battlax-icu pa mi se ne isplati pohabati 13 set.
- preventivno zamijenio malu pohabanu francusku svijecicu od 11kuna :headbang: koja je izdrzala dulje nego ijedna Ngk ili Denso
- te moram jos litru ulja uliti
I deseta neprekinuta voznja od +350km moze poceti.
Testirao gume:
Zamijenio pohabanku:
Provjerio stanje masine:
Tomi_ZG:
Sad opet moraš radit štelu karbosa pošto si promjenio gume
Budem probao dogovorit sa Suvim&Jožom da te na povratku dočekamo s litrom&KNJAZ MILOŠEM,a ti iz Sukošana donesi lignje&hobotnice
RunnerSukosan:
Hahaha budemo ja i pero digli sidra pa u hobotnice :icon_biggrin: samo da nastelam karbos na svojoj mercury zweitakt penti i toe to :laughing7:
Tomi_ZG:
Obavezno naštelaj karbos na čamcu,nadam se da nejdeš na pučinu bez seta dizni,ler dizni,igli i klipića,ko i pune vreće trubica za karb i raznih filtera,tebi je još gore jer nije ista postavka za jugo i za buru,kad marčanska dere obavezno još 10 brojeva veću diznu stavi,isto tak treba radit štelu karbosa posebno za valovito i mirno more
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju