Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
SF2 Freak:
.
PchelaUbica:
Ovo je lc orizontalle samo zxa ima. Dobar je i kvalitetan. Al sve je to meni tromo i sporo . Nema susa nikakvog. Slabo to navlaci . Naviko sam na minarelli ispucavanje jbg
SF2 Freak:
.
PchelaUbica:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Svibanj, 2019, 19:13:14 ---
--- Citat: PchelaUbica - 12 Svibanj, 2019, 19:08:43 ---Ovo je lc orizontalle samo zxa ima. Dobar je i kvalitetan. Al sve je to meni tromo i sporo . Nema susa nikakvog. Slabo to navlaci . Naviko sam na minarelli ispucavanje jbg
--- Kraj citata ---
Verticala valjda (uspravan je cilindar ,a ne polegnut kao kod minareli i piagga) . Da istina minareli bolje šusa ali to je sve. Prijenos na mini je nemjerljiv sa prijenosom pežice.
Inace getriba je dulja na pezi isto i to takoder gusi masinu ali na drugu stranu zato i je najbrza serijala.
--- Kraj citata ---
Da da zaj#bo sam se. Verrikala je
Ma nemjerljiv je mina prijenos s bilo kojim prijenosom u serijskoj izvedbi
Corector:
Ma.nabijem ja vase.peze na k**ra*, sa mnom ide 82 zalegnut. Tocno se.osjeti preduga getriba koja sa mnom nema.sanse. Ti i marac da se zajedno.sjedne bili bi brzi od mene haha
Daj ti stavi produljenje na purejeta 50 pa ces iapostovat vise nego peza. Prvo odradi to, pa onda donesi zakljucak haha ;)
Moj runner je isao 103 gpsa kad sam produzii getribu, i jebeno se osjetila ta nemoc na toj brzini, da sam manji izvrtilo bi se.to jos.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju