Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Zakljuci o vjecnosti se donose nakon vise godina voznje, istog agregata :toothy9:
Jutros mi poceo stekati crni nrg, reko zamorcetu je konacno dosao kraj, skoro otvorio pljesnivi sampanjac, kad ono opet ostao bez goriva jer sam mislio da je rezerva bila frisko upaljena, pa sam se raspitivanjem raspitao da svjetli jos od cetvrtka, a svercalo se do nedjelje... :toothy12:
Nikad mi se jos nije desilo da sam zaklao 50ccm purejeta, sve ostalo jesam.
SF2 Freak:
.
Corector:
Ma i meni su svi kvarovi dzabe, pa sam opet extremno nervozan kad ne izdrzi jednu sezonu i odmah razmisljam da predjem na nesto drugo.
dario007:
--- Citat: RunnerSukosan - 15 Listopad, 2018, 12:03:29 ---
--- Citat: dario007 - 15 Listopad, 2018, 10:33:10 ---Pa i pricamo o njoj...hahhaha
Suhi,kakva je to tunirana masina koju ti vozis?Auspuh i variomat?
Meni se isto desi kvar,al ja bar imam opravdanje da vozim 2-3 puta jacu masinu nego je izasla iz tvornice...
Zvonkec-Jesu ipak bile prelagane rolice?Jesi ga sad prenastelao?
--- Kraj citata ---
Ali predes 4-5 puta manje kilometara :dontknow:
--- Kraj citata ---
Predjem jer promjenim setup,brzo mi dopizdi i uvijek bi da ide bolje...
Evo drevac je stukao 5+ soma,od kvarova odlemljeni namotaji koji su skrpani,okrenula radilica u bloku(upitno stanje blokova koje nisam ja slagao,tako sam kupio) i pumpa goriva.Mehanika zadnjih 3soma nije dirana od kad sam na novo slozio blokove sa kvalitetnijim komponentama.
Kolko bi izdrzao nezz,jer prelazim ili na mhr replicu ili idem na BB,to sam jos na vagi.
RunnerSukosan:
Vec si imao replicu, stas onda opet na racinga.. Idi na BB
Znaci suhi je opet napravio 10000 vise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju