Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (140/292) > >>

zvonkec92:
Da nadopunim štek sa slikama, znaci na ovom tripu sam sveukupno 3x skido deklo, prvi put u Korenici promjenio remen, drugi put dodao jos dve šajbice na variomat da produžim bolcnu, treci put opet mjenjao remen i onda vise nisam htio dirat tak sam se vozio. Prenos mi bio skroz raštelan, krenuo sam na trip sa testnom kvartovskom kombinacijom rolNica i federa i jbg sj#bo sam se. Ustvari cak je dobro rally i iso s obzirom da sam vozio 3.0g rolice u doppleru

zvonkec92:
Tolko sam dobar smešar da sam moro ljudima na drumu BMW šerafit i preštelavat smešu sa kopnene na morsku jer mu se tušio kad je dao puni gas ( po rjecima vozaca to mu se pocelo desavat kad ga je u nekoj jarugi kamion zadimio i upalila mu se lampica za smešu )

Nema kaj ovaj trip je bio za 3 oskara, nije mi zao ni para ni vremena ni ove glavobolje od neudobne kacige ni nicega. Bilo je zanimljivo i jedva cekam da se to ponovi

SF2 Freak:
.

Corector:
Suhi ove brojke s procjenom kilometraze su ti extremne, tebi bi trebao jedan dobar stari analogni sat na kojem ne smijes dopustiti da ti pukne kilometar sajla, a i ako pukne, zamjeni je odmah :toothy12:
Sezonsko rasklapanje masine ne dolazi u obzir, 50-tka se ne smije otvarati godinama :nono:

Dobri ste bili nema sta, tempo vam je moram priznati extreman, brzo ste to i obavili.
Zvonkecu svaka cast na volji da setuje zamorce na drumu :toothy12:
Nek je i minarelli opet probio led u tripovanju!

stipe:

--- Citat: SF2 Freak - 15 Listopad, 2018, 09:55:19 ---...pica dalmosica sva u noktima plavusa natipkava po iphone...

--- Kraj citata ---

slike? vidi se nesto sitno... nije vrag da nije izlazila vani iz auta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju