Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
j#bote kako uvijek imate show bez mene, ja ne bih nista rekao, samo bih ponudio nogu za slepanje s purejetom :toothy9:
Ovo s vakumom ttrba probati jos tako da se stavi ventil (rucni za dovod goriva) na vod od vakuma pa mu smanjis vakum na membranu i na taj naci izreguliras protok goriva.. ako je vec to problem....
dario007:
Tako i bude,ovaj put cu kemije izvoditi na strani vakuma.Za sad ostaje mikuni sa skarabudjenim povratom,dok ne kupim drugu pumpu.
dacerovs:
Nemas se kaj zahvaljivat, tu smo da si pomognemo jbg.
Sreca pa je mikac uvijek ispravan :D
Obvezna oprema pod sicom za ubuduce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Sunce vam j****, pa cesce vakum pumpe rikavaju i popratna crijeva nego purejetove :toothy9:
Corector:
Evo ga mralencad, ipak je sve otislo u k**ra*, sta sam tripnuo, tripnuo sam za ovu godinu. Htio sam u 9 mjesecu za Cipar otici, ali nemos da si Bog, stalno neke picke materine. I potajno sam skrivao u steku nadu da cu sad u 10-tom smugnuti i nemos da si kru. A zamorce od Runnera spremno, eno trune u cosku.
Oni koji nikad ne tripuju, rekli bi do godine, to kad cujem EXTREMNO okrenem ocima i onako ih medjusobno okrenem jedno prema drugom, ali za tripcine treba cekati kraj lipnja jer je hladnije tada nego sada, ako izuzmemo ovaj hladi val koji je naletio...
Tako da, sta sam tripovao, tripovao sam za ovu godinu. Razocaran sam u picku materinu :'(
Usteko sam neko motorce iz porodice klavijatura, odmah dobio i bocne triperske torbe, a kofer je u steku, pa bi mooozda tripnuo sa njim kad ce biti prilika, :icon_scratch: makar bi sad odmah isao s runnerom bez razmisljanja.
Onu zamorcad tipa Nexus i Beverly ne bi vise nikad, cak i sa kupoprodajnim. Hendikepi mi ne trebaju, radje 50ccm pa znam na cemu sam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju