Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Pa ja stedim za ovaj trip jos od prosle godine :toothy12:
I jos cu malo smanjiti pritisak goriva, otpustit uljnu pumpu i eto ga :laughing7:
zvonkec92:
Sinoc odradili jos jednu zanimljivu voznju. Krenuli prema VŽ i zapeli kod daxa u dvoristu. Prvo suhi mjenjao remen, pa htio i plocice prednje zamjenit ali peza se neda i ne dopusta da se odpuste serafi koji drze disk, svi imbusi i bitovi popucali a seraf ni da mrdne. Onda radetu rikne pumpa goriva, ja sam na relija opet vratio pežo remen. Svi smo šerafili osim onog ko ima najgoru mašinu ( koja nepravda ).. Dosli u VŽ kod covjeka u pola noci, popili par gemista razmjenili djelove koje smo trebali i otisli u mek nekaj pojest, zatim nazad za ZG
Corector:
Otkud Radetu Micina alu pumpa?
Bati Tomiju pumpa traje jer ima malu kompresiju, pa mu ne rastrura membranu. Cim obnovi masinu ima da i njega doceka ta sudbina :laughing7:
zvonkec92:
Mikijevu mu je dacerovs dofurao jer je ova plasticna otkazala. Bas je bio zanimljiv trip
dario007:
Imam osjecaj da mi je onaj povrat sahranio pumpu prije vremena.
Bata Tomi je odma kletve bacio."Eto ti kad stelas karb prije tripa","sjebali ste karb tokarenjem" i slicne...
Neki dan sam imao prve simptome ostajanja bez goriva,na jednom usporavanju prije raskrizja se skuter zagusio i ugasio.Upalio je s cokom i 2 dana je sve bilo uredno.
Kad sam krenuo na trip prvo je u Folki puknuo na auspuh u punom gasu.Onda se na onoj nizbrdici prema Daxu u punom gasu ugasio.Tu sam kocnicom zblokirao zadnji kotac da se masina krace vrti bez goriva,pa se zalegnuti Tomi skoro zapizdio u mene.
Onda je poceo kenjat svakih 500m,cak i na malom gasu di je vakum jaci.
Odma sam znao da je pumpa goriva,pa nisam karb ni taknuo,iako je Tomi bio uvjeren da smo nekaj zjebali ili nije dobro postelano.
Dax u steku nije imao pumpu i predlozio je da pocistim karb,jer je mozda koji komadic otpiljka ostao zaglavljen unutra.
Ja sam si zapalio 2-3 pljuge i nazvao Dacerovsa kao dzoker zovi,reko frende imam problem,zaglavio sam kod Daxa,izgleda da je pumpa goriva krepala.
Odma je odletio u garazu,sklopio rastavljenu mikuni pumpu i doletio autoputom do Daxa.
Tu smo Zvonkec i ja sklopili to nabrzinu i privezali vezicama za ramu,posto ne pase na orginal serafe.Upalili i radio je minutu i krepa,nece upalit da si bog.Iz pozadine se culo "jesam ti reko da ste ga sjebali tokarenjem".Dacerovs se sagne i kaze specijalci kontra ste pumpu spojili hahhahahha
.U onoj zurbi sam gledao di zgurat pumpu i oce pasat na serafe,Zvonkec je drzao crijeva da gorivo ne curi van,pa sam ja valjda izokretao tu pumpu i kontra spojio ulaz i izlaz goriva.
Nista prespojili mi to i odem na probu,ova mikuni je dosta slabija pumpa pa.je radi mog povrata oprt seruckao u punom gasu.Kod Daxa smo odrezali jedan komafic navojne sipke koje sam nagurao u crijevo povrata kao blindu.Od tog dijela cijeli put nisam imao nikakvog problema...
Hvala Dacerovsu kaj je uletio s pumpom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju